Fosta mare gimnasta, Nadia Comaneci, impreuna cu sotul sau, Bart Conner, au organizat, vineri seara, o petrecere pentru taierea motului fiului lor, Paul Dylan, la restaurantul "Doi cocosi" din Bucuresti, la care au participat numeroase personalitati
Fosta mare gimnasta, Nadia Comaneci, impreuna cu sotul sau, Bart Conner, au organizat, vineri seara, o petrecere pentru taierea motului fiului lor, Paul Dylan, la restaurantul "Doi cocosi" din Bucuresti, la care au participat numeroase personalitati din lumea sportului romanesc. Primul care si-a facut aparitia la eveniment a fost Gigi Netoiu, care este si nasul lui Paul Dylan. Inaintea ceremoniei, Nadia Comaneci a declarat:"Este un moment foarte emotionant. Am ales data de 1 iunie pentru a serba si ziua lui Dylan, care va fi pe 3 iunie. Nu stiu ce va alege el de pe tava, dar, cum este un copil foarte curios, ma astept sa aleaga orice".

Printre personalitatile prezente la petrecere a fost si Gheorghe Hagi, care a primit din partea lui Dylan o minge de fotbal in miniatura. Hagi si fiul Nadiei au facut un schimb de pase, iar fostul selectioner al nationalei a semnat pe balon, alaturi de Ilie Nastase si Gica Popescu."Dylan sa fie sanatos, sa creasca mare si sa-i placa sportul", i-a transmis Gica Hagi fiului Nadiei Comaneci. Alaturi de Gheorghe Hagi, la petrecere au mai venit, printre altii, Ilie Nastase cu sotia sa, Mariana Bitang, Octavian Belu, Simona Amanar, Maria Olaru, vedeta tv Mihaela Radulescu, iar la ora 20:30 mai erau asteptati peste 80 de invitati.

In momentul in care i-a fost taiat motul, Dylan a avut in fata o tava pe care erau puse o foarfeca, bani, inele de aur, un trabuc, un pahar cu coniac, o carte, dar si o minge de fotbal. Un preot a spus Tatal Nostru si apoi a taiat din parul copilului. Primul lucru pe care l-a luat fiul Nadiei de pe tava a fost mingea de fotbal si toata lumea a aplaudat. Cel mai curios sa afle ce a luat Dylan de pe tava a fost nasul Gigi Netoiu, care la aflarea vestii a spus:"Am spus eu ca va lua mingea!".

(Newsin)



Pentru Liga Campionilor, Dinamo se bate cu Vestul, iar Steaua cu Estul

Majoritatea campionatelor din Europa s-au incheiat, iar reprezentantele noastre in cea mai importanta competitie intercluburi, Liga Campionilor, isi stiu deja posibilii adversari. Steaua porneste la drum din turul al doilea preliminar, dar adversarii din aceasta faza nu ar trebui sa puna probleme, astfel ca ne intereseaza in primul rand posibilii adversari din turul al treilea preliminar, ultimul de dinainte de grupele de milioane de euro. Spre deosebire de Dinamo, Steaua va fi cap de serie la tragerea la sorti. Importanta acestui aspect iese cu usurinta la iveala doar daca aruncam un ochi pe lista posibililor adversari, „ros-albastrii” avand mai multe sanse de a ajunge in grupe decat „cainii”.

Campioana Romaniei, Dinamo, poate da peste douasprezece echipe din Vest, printre care Liverpool, Valencia, Arsenal, Sevilla sau Werder Bremen. Doar trei sunt adversarii din Estul Europei cu care, cel putin teoretic, „cainii” se pot bate de la egal la egal. Cel mai facil adversar pentru dinamovisti pare a fi Besiktas.
In schimb, dintre posibilii adversari ai Stelei, numai cinci adversari sunt din Vest si, oricum, numele lor nu sunt nici pe departe la fel de infricosatoare precum cele ale echipelor care o pot „vana” pe Dinamo. Cel mai periculos adversar al echipei antrenate de Olaroiu pare a fi Steaua Rosie Belgrad, in timp ce Apoel Nicosia este cel mai facil.

(Victor Partan)


Posibilii adversari ai lui Dinamo in turul al 3-lea preliminar al Ligii Campionilor

LIVERPOOL. Sanse: 5%
Indiferent de achizitiile facute de „caini” in acest intersezon, Dinamo nu are cum sa o elimine pe finalista Ligii Campionilor din sezonul care tocmai s-a incheiat.

Vedetele echipei nu mai au nevoie de nici o prezentare: Gerrard, Riise, Peter Crouch.

ARSENAL Sanse: 5%
Arsene Wenger a reusit sa construiasca la Arsenal o noua echipa puternica, formata in principal din tineri. „Tunarii” sunt printre favoritii la castigarea trofeului sezonul viitor.
Vedetele echipei: Henry, Van Persie, Ljungberg.

VALENCIA Sanse: 25%
Valencia ramane o echipa foarte valoroasa, dar a dat destule rateuri in sezonul care tocmai se incheie al primei ligi din Spania. Performanta Stelei, care a eliminat fosta echipa a lui Adrian Ilie in „16-imile” Cupei UEFA 2004-2005 ne face sa credem ca sansele lui Dinamo ar fi ceva mai mari decat in cazul celorlalte doua echipe.
Vedete: Villa, Morientes, Angulo.

SEVILLA Sanse: 15%
Este greu de crezut ca Dinamo ar putea sa o impiedice pe Sevilla sa aiba parte de glorie si in Liga Campionilor, dupa ce aceasta echipa a castigat de doua ori la rand Cupa UEFA.
Vedete: Kanoute, Luis Fabiano, Chevanton.

BENFICA Sanse: 40%
Dinamo are deja experienta infruntarii cu Benfica. Sezonul trecut, echipa antrenata de Mircea Rednic a lasat in multe momente impresia ca poate trece de lusitani, dar lacunele in concentrare au costat scump.
Vedete: Simao, Nuno Gomes, Rui Costa.

AJAX Sanse: 20%
Ajax nu ar fi un adversar tocmai bun pentru Dinamo. „Lancierii” si-au construit o echipa puternica, stransa in jurul lui Huntelaar, si se pregatesc sa atace marea performanta in acest sezon.
Vedete: Huntelaar, Babel, Sneijder.

AZ ALKMAAR Sanse: 35%
AZ Alkmaar a ajuns cu regularitate in fazele superioare ale cupelor europene in ultimele sezoane. Totusi, daca nu isi intineresc lotul, cei de la Alkmaar pot avea surprize neplacute in viitor.
Vedete: Arveladze, Kovermars, Boukhari.

WERDER Sanse: 10%
„Alb-verzii” se incadreaza in categoria echipelor inaccesibile. Doar printr-o minune ar putea Dinamo sa o elimine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.