Dumitru Dragomir este in verva. Dupa ce l-a „taxat“ pe Ionut Lupescu, spunand ca a trait prea mult in Germania si a uitat ce saracie e in Romania, presedintele LPF l-a pus la punct si pe Mircea Lucescu. „Il Luce“ a declarat c
Dumitru Dragomir este in verva. Dupa ce l-a „taxat“ pe Ionut Lupescu, spunand ca a trait prea mult in Germania si a uitat ce saracie e in Romania, presedintele LPF l-a pus la punct si pe Mircea Lucescu. „Il Luce“ a declarat ca nationala Romaniei nu are cum sa nu castige ambele meciuri cu Slovenia, deranjandu-l pe „Corleone“. „Domn'e, daca cineva spune asa ceva, inseamna ca nu se pricepe la fotbal“, a replicat Dragomir inainte de plecarea spre Celje.
Tensiunea persista in fotbalul romanesc. In timp ce jucatorii au tras din greu pentru a razbuna eliminarea rusinoasa suferita in fata Sloveniei la barajul din 2001, conducatorii se plimba in costume de mii de euro si dau declaratii care incordeaza atmosfera.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.