De ieri au inceput inscrierile pentru gradinite. Inca de joi la pranz, bunicii si parintii au inceput sa-si rezerve un loc la coada, mai ales la gradinitele din sectoarele 6 si 3, care au cele mai mari probleme cu locurile. „Toate unitat

De ieri au inceput inscrierile pentru gradinite. Inca de joi la pranz, bunicii si parintii au inceput sa-si rezerve un loc la coada, mai ales la gradinitele din sectoarele 6 si 3, care au cele mai mari probleme cu locurile. „Toate unitatile de invatamant au obligatia sa inregistreze toate cererile si apoi sa analizeze care din ele raspund criteriilor de admitere stabilite de autoritati. Astfel, au prioritate la inscriere copiii din anii pregatitori, cei care mai au frati in gradinita, locuiesc mai aproape de unitatea de invatamant sau parintii au serviciul in apropierea gradinitei. In aceste conditii, cele mai mici sanse de inscriere la gradinita o au copii mici, adica cei de trei, respectiv patru ani“, a declarat Marian Banu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al municipiului Bucuresti. Dupa cum se stie, deficitul de locuri din gradinitele bucurestene este de peste 11.000 de locuri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.