- Producatorul de bere Bermas Suceava a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri in scadere cu 19% fata de 2005 si a ajuns la 25,82 milioane de lei. Profitul net al companiei a ajuns la 4,48 milioane lei, in crestere cu 25%, potrivit datelor prelim
- Producatorul de bere Bermas Suceava a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri in scadere cu 19% fata de 2005 si a ajuns la 25,82 milioane de lei. Profitul net al companiei a ajuns la 4,48 milioane lei, in crestere cu 25%, potrivit datelor preliminate ale societatii.
- Energoutilaj Bucuresti intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 2,5 milioane de lei, la 14 milioane lei, prin aport in numerar din partea actionarilor si compensarea unor creante asupra firmei cu actiuni, conform deciziei CA.
- Capitalul social al Uzinele Sodice Govora va fi majorat cu 39,7 milioane de lei, conform deciziei actionarilor. Majorarea va fi efectuata prin conversia in actiuni a unor datorii de 19,8 milioane lei catre producatorul de energie CET Govora si aport in numerar al actionarilor.
- Producatorul indian de macarale Action Construction Equipment a cumparat prin intermediul filialei sale cipriote Frested Ltd, 73,9% din compania romaneasca Forma Botosani, pentru 2,15 milioane dolari. ACE intentioneaza sa-si mareasca participatia la Forma Botosani, tot prin intermediul Frested LTD, transmite NewsIn.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.