21 de premii va asteapta la cupa Anglers XXI, Gostilele 2007

Anul acesta, etapa a treia a Turneului „Aventuri la Pescuit" va pune la grele incercari pescarii de rapitor inscrisi pe lista de concurs. Asa cum era de asteptat, antrenamentele din aceasta sptamina i-au adus la Gostilele pe multi dintre cei care se vor alinia simbata la startul primei manse a acestei etape.

Indiferent de nalucile folosite, de dibacie sau de locul ocupat in clasamentul general, cei care au testat rapitorii Gostilelor stiu ca nu trebuie sa-si faca iluzii. La polul opus fata de ceea ce s-a intimplat in Valea Argovei, unde arbitrii au obosit masurind peste 2.000 de pesti, de data aceasta este de asteptat ca la jgheaburile de masuratoare sa fie multa acalmie. Pestii care vor puncta, cel putin teoretic, la Gostilele vor fi bibanii, salaii si stiucile. Asa cum s-a intimplat si in prima etapa a turneului, la Ghioroc, in judetul Arad, unde pista de concurs nu a adus multi pesti si nici multe puncte in clasament pescarilor de competitie, diferenta dintre agonie si extaz, dintre podium si anonimat poate insemna un singur biban la limita celor 15 cm ai regulamentului. Evident ca, in aceste conditii, nu e suficient sa ai talent si experienta. Iti trebuie si noroc.

Va fi un adevarat spectacol al pescuitului cu naluci si nu va ascund faptul ca incerc sa va atrag in cursa rapitorilor de la Gostilele. Alaturi de cei peste 40 de concurenti inscrisi pina la aceasta ora, veti gusta din plin miza turneului open de spinning. Este o miza data, pe de o parte, de clasarea in primii cinci la finalul celor opt etape de anul acesta iar, pe de alta parte, de premiile oferite de organizatorii prezentei cupe - asociatia Anglers XXI - cu largul concurs al sponsorilor. Vor fi puse in joc pentru cei ce pasesc pe podium o barca din fibra de sticla Fun Yak (Abrevis), o barca gonflabila Kingfisher (Kingfisher) si trei motoare electrice Minnkota Endura 30 (Arrow International). Primii 20 de clasati vor primi un pachet de premiere in valoare de 250 de lei, continind produse Salmo (Energofish), Sunline (Abrevis), Baracuda si Drill. Va fi un premiu pentru cea mai mare captura (Maver) si un premiu special oferit de Anglers XXI ocupantului locului... 21! Pentru a combate incalzirea globala, Ciuc-Heineken va premia primii trei clasati si detinatorul capturii cu lichidul blond, spumos si rece - visul oricarui pescar dupa patru ore de mansa in barca, la discretia soarelui rebel. Pentru inscriere si informatii suplimentare sunati la tel.: 0722.310.420.