Raiffeisen Leasing si-a dublat numarul de contracte incheiate in primul trimestru al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului trecut, atingand un nivel de 1.600 de contracte in valoare totala de 70 milioane euro, ponderea cea mai mare in portofo
Raiffeisen Leasing si-a dublat numarul de contracte incheiate in primul trimestru al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului trecut, atingand un nivel de 1.600 de contracte in valoare totala de 70 milioane euro, ponderea cea mai mare in portofoliu fiind detinuta de segmentul auto, potrivit unui comunicat al companiei.
"Segmentul de vehicule este cel care a contribuit semnificativ la aceasta crestere si cel care detine ponderea cea mai importanta in portofoliu, respectiv 84%, cu o valoare de achizitie de 59 milioane euro", se spune in comunicat.
In timp ce contractele semnate pe segmentul vehiculelor comerciale si al camioanelor detin cea mai mare pondere si a caror valoare s-a dublat in primul trimestru al acestui an, echipamentele detin a doua pondere in contractele de finantare ale Raiffeisen Leasing, cu 15% din portofoliu si un volum al contractelor noi de 10 milioane euro.
Raiffeisen Leasing a semnat de altfel un nou contract de finantare pe segmentul auto, pe trei ani in valoare de 10 milioane de euro, cu compania MHS Truck&Bus, importator al autocamioanelor si autobuzelor MAN in Romania. Raiffeisen Leasing si grupul Automobile Bavaria colaboreaza din 2002. Raiffeisen Leasing este liderul companiilor de leasing de pe piata romanesca pe segmentul de finantare a achizitiei de camioane, autocare si autobuze. Compania de leasing vizeaza pentru acest an sa se concentreze pe echipamente complexe, proiecte imobiliare si solutii de leasing integrate.
Raiffeisen Leasing IFN SA este membra a grupului austriac Raiffeisen International si are un capital social de 14,93 milioane lei, detinut in proportie de 99,9% de Raiffeisen - Leasing International GmbH.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.