Unul dintre cei mai cautati profesori de actorie si fondatoare a scolii "Ivana Chubbuck Studio" de la Hollywood, Ivana Chubbuck, vine azi la Bucuresti pentru a fi prezenta la lansarea cartii sale "Puterea actorului" (Editura Quality Books). Oaspetele
Unul dintre cei mai cautati profesori de actorie si fondatoare a scolii "Ivana Chubbuck Studio" de la Hollywood, Ivana Chubbuck, vine azi la Bucuresti pentru a fi prezenta la lansarea cartii sale "Puterea actorului" (Editura Quality Books). Oaspetele a creat "Metoda Chubbuck", care sta la baza carierei celor mai multi dintre actorii de succes de la Hollywood precum: Brad Pitt, Charlize Theron, Djimon Hounsou, Elisabeth Shue, Halle Berry, Terence Howard, Jake Gylenhaal, Kate Hudson, Jon Voight s.a. Monica Barladeanu se numara printre actualii studenti ai profesoarei. Generatiile anterioare de actori s-au ghidat dupa tehnicile traditionale ale lui Stanislavski, Meisner si Strasberg. Preluand teoriile acestor maestri si aducandu-le intr-un nou registru psihologic si de studiu aprofundat al comportamentului uman, Ivana Chubbuck a pus bazele unei programe de lucru care aduce actoria la un nou nivel, astfel ca suferinta si emotiile interioare nu sunt folosite ca scop in sine, ci ca masa de manevra in atingerea unui tel. Evenimentul, organizat de B1TV si Quality Books, va avea loc azi la pranz, la restaurantul "La Mandragora", gazda fiind Liana Stanciu. Vor vorbi la lansare actrita Monica Barladeanu, directorul editorial Alina Sarbu si criticul de film Alex. Leo Serban. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.