"Din nefericire, la dezbaterile de marti, reprezentantii PD au lipsit. Absenta fizica nu este un lucru care sa puna probleme, poate erau ocupati cu redactarea motiunii de cenzura, insa nu am primit nici un fel de observatii scrise si nu am avut nici
"Din nefericire, la dezbaterile de marti, reprezentantii PD au lipsit. Absenta fizica nu este un lucru care sa puna probleme, poate erau ocupati cu redactarea motiunii de cenzura, insa nu am primit nici un fel de observatii scrise si nu am avut nici un fel de contact cu vreun reprezentant al PD. Speram ca, in continuare, PD isi asuma un proiect de lege cu privire la introducerea votului uninominal", a spus vicepresedintele liberal. Voicu a apreciat ca, in conditiile in care reprezentantii PD au optat ferm pentru alegerile anticipate, probabil ca proiectul de schimbare a modalitatii de vot nu mai este interesant pentru acest partid. Liberalul a mentionat ca proiectul de lege ar putea fi gata la mijlocul saptamanii viitoare. La randul sau, reprezentantul PD in Comisie, Valentin Iliescu, a respins acuzatiile lui Voicu, spunand ca democratii nu au fost prezenti marti, la comisie, deoarece aceasta nu a fost convocata de trei luni si jumatate. Democratul a adaugat ca de fapt pe liberali "ii doare faptul ca PD introduce motiune de cenzura la adresa Guvernului Tariceanu". (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.