Franco Nero, renumitul actor, producator, scenarist si, mai nou, regizor italian, este anul acesta invitatul de onoare al Festivalului International de Film Transilvania, care se va desfasura atat la Cluj-Napoca, in perioada 1-10 iunie, cat si la Sib
Franco Nero, renumitul actor, producator, scenarist si, mai nou, regizor italian, este anul acesta invitatul de onoare al Festivalului International de Film Transilvania, care se va desfasura atat la Cluj-Napoca, in perioada 1-10 iunie, cat si la Sibiu, in perioada 4-10 iunie. Artistul va primi Premiul pentru intreaga cariera oferit unei personalitati din cinematografia europeana.  A devenit cunoscut publicului roman in special datorita rolului din filmul "Salamandra", in care a jucat alaturi de Anthony Quinn si Christopher Lee. De asemenea, Franco Nero va fi prezent la Sibiu, la proiectia unicului sau film de pana acum in calitate de regizor, "Forever Blues", care va avea loc la 8 iunie. Pentru prezenta sa la Festivalul International de Film Transilvania intr-o cvadrupla ipostaza, Jurnalul National il declara pe carismaticul Franco Nero "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.