Marturiile soc ale cuplului Corina si Dragos Vasile si ultimele mesaje tip SMS primite de Bogdan Costache pe telefonul sau de la iubita ne indica faptul ca profa este autorul moral al mortii tanarului elev.

"Devoalata" prin presa de famili
Marturiile soc ale cuplului Corina si Dragos Vasile si ultimele mesaje tip SMS primite de Bogdan Costache pe telefonul sau de la iubita ne indica faptul ca profa este autorul moral al mortii tanarului elev.

"Devoalata" prin presa de familia tanarului Bogdan Costache, mort in chip tragic prin cadere de la fereastra casei iubitei sale maritate, profesoara de Limba romana Corina Vasile a recunoscut pana la urma in fata anchetatorilor ceea ce a negat initial. Si anume ca ea si Bogdan au fost iubiti. Relatia "normala profesor-elev" din prima declaratie data oficialitatilorz a devenit, din 30 mai, dupa ce a fost demascata in presa, una speciala de iubire.

"IUBITA MEA". Refuzurile categorice si explicatiile oferite lui Bogdan cu privire la imposibilitatea unei relatii intre ei doi au fost "completate" in a doua declaratie cu imaginea femeii care nu a spus "NU", a femeii maritate cu Dragos Vasile, dar indragostita de un altul: propriul elev la meditatii, Bogdan Costache. Omisiunile intentionate din prima declaratie au fost recunoscute miercuri, in ceas de seara, cand Corina Vasile si intelegatorul ei sot, pe ascuns de ochii presei, s-au "strecurat" la Parchet. Femeia sustine in a doua declaratie ca s-a hotarat sa-l paraseasca pe Bogdan desi il iubea, pentru a ramane cu sotul sau si ca i-a spus acest lucru tanarului de mai multe ori. Dar dupa cum reiese din mesajele identificate de procurori pe telefonul ridicat de la victima, in ultimele zile de viata ale tanarului, Corina, alias "IUBITA MEA", l-a naucit de-a binelea pe Bogdan. Un joc de-a soarecele si pisica (nu-s cu tine, dar te iubesc, ne despartim, dar mi-e dor de tine) i-a creat tanarului de 18 ani o instabilitate emotionala, trecandu-l succesiv de la agonie la extaz si invers. Cutremurator este faptul ca numai cu o ora si jumatate mai inainte de a se intampla tragedia, din cauza ca a fost refuzat, Corina Vasile i-a transmis ultimul SMS: "Si eu te iubesc scumpul meu!". Atunci de ce s-ar fi aruncat Bogdan?

PROBE DISTRUSE. Corina Vasile a recunoscut ca, la priveghi, a luat jurnalul intim al lui Bogdan. L-a distrus. L-a ars. Procurorii nu mai au cum sa afle ce scria in el: varianta lui Bogdan. Fata de prima declaratie unde anuntase o tentativa de sinucidere a tanarului printr-un salt in fata masinilor de pe strada, femeia si-a amintit brusc ca Bogdan a mai vrut sa se sinucida o data. Chiar din casa ei, prin saritura, de la aceeasi fereastra. Numai ca atunci ar fi reusit sa-l convinga sa nu o faca.

AUDIERI MARATON. Procurorii fac investigatii pentru a vedea daca moartea lui Bogdan, prin cadere de la etajul IX, a fost o crima, o sinucidere sau un accident. "Pana in prezent, toate indiciile sunt de sinucidere, dar inca nu excludem nici una dintre variante. Am audiat 13 martori si vom face si alte verificari. Cei doi soti vor fi, probabil, testati cu detectorul de minciuni.", ne-a declarat procurorul de caz Sorin Maciuc, inainte de a trece la audierea parintilor victimei. 
 Prima declaratie a Corinei Vasile... Dupa terminarea anului scolar 2005-2006 eu am devenit amica cu Bogdan in sensul ca in perioada vacantei de vara obisnuiam sa vorbim pe messenger, ne vizitam. Astfel, i-am cunoscut si familia: parintii si sora mai mica. La inceputul anului scolar 2006-2007, discutand cu Bogdan despre examenul de bacalaureat pe care urma sa-l sustina, m-am oferit sa il ajut la limba romana. Astfel am stabilit cu Bogdan sa vina o data pe saptamana, la mine acasa sau la el, dar de fiecare data stabileam telefonic data, ora si locul intrevederii. In afara orelor de pregatire am mai iesit cu Bogdan la o terasa prin parc. Saptamana aceasta, Bogdan a venit la mine marti, 22.05.2007, pentru a-i da niste subiecte de teza sa si le traga la xerox. Nu a intrat in casa si dupa o jumatate de ora mi le-a inapoiat. Ieri, 23.05.2007, am stabilit cu clasele a X-a B si E de la Liceul "Lucian Blaga" sa mergem la Teatrul National, la piesa "Jocul Ielelor". L-am sunat si pe Bogdan, acesta a spus ca vine si el. Dupa spectacol am plecat fiecare acasa. Sunt casatorita de 5 ani cu Vasile Robert Dragos. Sotul meu lucra la la firma rutar Construct SRL cu sediul intr-o casa pe Str. Dem. Teodorescu, in apropierea pietei Alba-Iulia. Aseara cand am mers la teatru, sotul meu nu a venit intrucat se afla la cursuri de lb. Engleza. Astazi, 24.052a€”7 ????????? , intre orele 8:00-12:00, am fost la scoala. Dupa ce am ajuns acasa l-am sunat pe Bogdan si am stabilit sa ne vedem in jurul orei 13:30. Arat faptul ca intre mine si Bogdan a existat o relatie de prietenie apropiata, iar cand lucrurile tindeau sa scape de sub control i-am spus acestuia ca e mai bine pentru noi sa ramanem amici. De cand am discutat prima data despre acest fapt, am observat ca Bogdan nu a fost de acord si a reactionat impulsiv (a spart parbrizul autoturismului sau). Cand ne vedeam pentru pregatire, incercam sa-l fac sa inteleaga ca o eventuala relatie intre noi nu ar fi posibila. I-am precizat ca diferenta de varsta dintre noi, precum si faptul ca sunt casatorita fac imposibil faptul de a fi impreuna. De mai multe ori Bogdan m-a rugat si chiar a incercat sa ma convinga sa divortez, dar eu l-am refuzat de fiecare data.
Mentionez faptul ca situatia aparuta intre mine si Bogdan i-am comunicat-o si sotului meu. Robert mi-a spus ca ceea ce se intampla e firesc datorita varstei lui Bogdan si ca eu trebuie sa incerc sa ma indepartez de el.
Arat faptul ca in 2006, Bogdan a avut o relatie cu profesoara sa de informatica, relatie despre care s-a aflat in scoala si in urma careia profesoara a fost demisa. In urma acestui fapt, Bogdan a fost parasit si mi-a povestit ca a fost foarte afectat de toata situatia, afland ulterior ca profesoara mai avea si alte relatii. Cred ca Bogdan a incercat sa se apropie foarte mult de mine si pe fondul acestei deceptii privind relatia anterioara.
In urma cu cateva luni, dupa ce am avut si o discutie cu Bogdan in care i-am spus din nou ca intre noi nu mai poate fi o relatie, el a venit la mine acasa si a insistat sa vorbeasca si cu sotul meu pentru a incerca sa ma convinga ca cel mai bine e sa divortez. Robert a avut o atitudine foarte ingaduitoare si i-a spus lui Bogdan ca orice alegere imi apartine, dar nu crede ca voi renunta la casnicia mea pentru el. Dupa aceasta discutie Bogdan mi-a spus ca, daca eu nu divortez, va gasi el o cale sa dispara. In momentele in care ii spuneam ca trebuie sa invete pentru bac, ca are tot viitorul in fata, el imi raspundea ca nu are nici un rost daca eu nu voi fi cu el. Am incercat sa-l fac sa inteleaga ca intre noi nu este posibila nici o relatie, dar de fiecare data Bogdan refuza sa accepte acest lucru si reactiona cu incapatanare.
Astazi, 24.05.2007, Bogdan a ajuns la mine in jurul orelor 13:00 pentru meditatii. Mi-a spus ca a plecat de la scoala in timpul orei de informatica. Eu l-am intrebat daca vrea sa manance ceva, mi-a spus ca nu si observand ca este trist l-am intrebat ce are. El m-a intrebat «Tu de ce crezi ca sunt asa?» Eu i-am spus sa nu incep o discutie fara rezultat, mai bine sa facem ceva util, indreptandu-ma spre calculator. M-am asezat pe scaun la calculator cu spatele la Bogdan si am inceput sa caut pe internet variantele la Bac. Cand i-am spus sa ne apucam de treaba a spus «Da». Eu am stat la calculator aproximativ 5 minute, timp in care nu am mai vorbit nimic cu Bogdan, el statea pe canapeaua de langa geam. Nici un moment Bogdan nu si-a dat ghiozdanul jos din spate, acesta fiind un obicei al lui. Cand m-am intors cu fata spre canapea, deoarece l-am auzit pe Bogdan ridicandu-se, am observat ca acesta nu mai era. M-am dus repede la geamul de la balcon, care era deschis si blocat in aceasta pozitie, si m-am uitat in jos, dar nu am vazut nimic. Am auzit pe cineva strigand de jos, dar nu am inteles ce a spus. Am luat cheile de la masina mea si am coborat in fata blocului pentru a vedea ce s-a intamplat si daca e nevoie sa-l duc la spital. Am iesit in fata blocului si l-am vazut pe Bogdan cazut pe spatiul verde, acoperit de o creanga. M-am apropiat de el si i-am verificat pulsul la mana, realizand ca traieste. In acel moment avea spasme si ii curgea sange din gura si din urechi. Am observat ca un vecin era pe aleea din fata blocului, l-am rugat pe acesta sa ma ajute sa-l transport pe Bogdan la spital. Acest vecin care locuieste pe aceeasi scara cu mine la etatul 5-6 mi-a spus ca e mai bine sa nu-l misc pe Bogdan si in acelasi timp un alt vecin de la etajul 1-2 care se afla la balcon mi-a spus ca a sunat el la salvare. Gandindu-ma ca ambulanta vine greu, m-am urcat in masina mea si am plecat la Clinica Plus de pe Str. Turda pentru a cere ajutor de specialitate. Am intrat intr-unul din cabinete unde am gasit un medic psiholog, i-am explicat pe scurt situatia si impreuna cu el am mers in alt cabinet medical, dar nu am gasit nici o ambulanta disponibila si nici un medic de specialitate. Astfel m-am intors la bloc unde se adunase deja mai multa lume. Vazand ca nu a venit salvarea, l-am sunat pe sotul meu pentru a cere numarul de la Ambulanta BGS. Sotul mi-a spus ca nu stie numarul si m-a intrebat pentru ce imi trebuie, iar eu i-am spus ca vorbim mai tarziu. In acel moment mi-am amintit ca SIM-urile telefoanelor mobile au in memorie numarul de urgenta si am apelat Salvarea. De la Salvare, dupa ce le-am dat adresa, mi-au spus ca a mai sunat cineva si echipajul este pe drum. Dupa apelul de la Salvare, l-am sunat din nou pe sotul meu si i-am spus ca Bogdan a cazut de la noi de la balcoc, iar sotul meu mi-a spus ca vine acasa. Dupa ce am vorbit cu sotul meu la telefon, l-am sunat pe tatal lui Bogdan si l-am rugat sa vina urgent la mine acasa.
Sotul meu a ajuns acasa cam in 30 de minute, a intrat prin spate si m-a sunat, spunandu-mi ca este sus. Am urcat in apartament, i-am povestit ce s-a intamplat si am hotarat sa nu dam prea multe amanunte despre motivul care a dus la aceasta intamplare si sa ne rezolvam problemele in familie.
Nu imi amintesc exact, dar cred ca inainte de a veni sotul meu, la sugestia unui politist, impreuna cu acesta am urcat in garsoniera, am luat un cearsaf cu care a fost acoperit Bogdan.
Arat ca in momentul in care m-am intors de la Clinica Plus, politia sosise, iar jos erau adunati mai multi vecini. Cat timp eram jos, m-a sunat tatal lui Bogdan, m-a intrebat ce s-a intamplat si de ce nu raspunde Bogdan la telefon. Nu am avut curaj sa ii spun, si i-am spus sa vina in fata la BCR in Crangasi, langa Podul Grant. Cat timp eram sus si vorbeam cu sotul meu, a venit un politist si mi-a spus ca a venit procurorul. Desi intentionam sa merg eu sa ma intalnesc cu tatal lui Bogdan, cand am vazut ca nu pot sa merg, l-am trimis pe Dragos sa se intalneasca cu el. Am urcat cu persoanele venite care s-au uitat prin apartament, iar dupa putin timp a venit si Dragos, dar nu a fost lasat inauntru. Cand am coborat, l-am vazut pe tatal lui Bogdan jos si presa afara. Ne-a fost frica de scandal si am fugit in Herastrau.
La inceputul anului cand i-am spus lui Bogdan ca o relatie intre noi nu are viitor si ar fi bine sa-i punem capat, acesta a avut o reactie foarte impulsiva, spunand ca se arunca in fata masinilor, lucru pe care l-a si facut, dar masinile au claxonat si au franat, iar Bogdan nu a fost lovit.
Atat sustin, declar si semnez"
Corina Vasile, 24 mai 2007A doua declaratie a Corinei Vasile"Adaug urmatoarele in legatura cu relatia mea cu Bogdan:
Il cunosc pe Bogdan din anul scolar 2005-2006, cand mi-a fost elev in clasa XI-a a Liceului Grivita la cursul de Limba romana. Pe parcursul acestui an scolar, intre noi a existat o relatie profesor-elev. Stiu ca in perioada respectiva Bogdan avea o prietena, de care s-a despartit exact de ziua lui, pe 8 iunie. Acest lucru l-am aflat chiar de la el, cand l-am felicitat pe internet de ziua lui. Mentionez ca aveam Id-urile mai multor elevi de-ai mei, cu care vorbeam pe internet.
In cursul verii anului 2006 am luat examenul de titularizare si am primit post la Liceul «Lucian Blaga». Pe parcursul verii am discutat cu mai multi fosti elevi pe internet, printe ei si Bogdan. In unele dintre aceste discutii, Bogdan mi-a spus ca incepe sa simta ceva pentru mine. Vrand sa clarific lucrurile, m-am intalnit intr-un parc, nu mai tin minte data exacta, si i-am explicat ca sunt maritata si intre noi nu poate avea loc nici un fel de relatie. Pe par-
cursul verii am mai vorbit cu Bogdan pe internet si ne-am mai intalnit pentru a avea diferite discutii. Cam prin luna septembrie 2006 am simtit ca aveam niste sentimente speciale fata de Bogdan, si ne-am apropiat mai mult, fara sa ne dam seama. In aceste conditii, pe langa plimbarile din parc, ne duceam si pe la el pe acasa. Banuiesc ca la inceput parintii lui nu stiau ca sunt casatorita, ulterior insa au aflat.
Cand am vazut ca relatia dintre mine si Bogdan devine mai serioasa, nu mai retin data exacta, dar cred ca prin octombrie-noiembrie, i-am spus sotului meu ce simt pentru Bogdan si am discutat despre cum va evolua relatia noastra in aceasta situatie. Sotul meu a spus ca intelege situatia, a recunoscut ca in relatia noastra exista ceva probleme, dar a propus sa luptam pentru a pastra casnicia. La sfarsitul anului 2006, relatia mea cu Bogdan a devenit mai serioasa, iar eu am facut Revelionul cu el, ramanand cateva nopti la el. Tot in aceasta perioada i-am vizitat impreuna pe bunicii lui. Arat ca i-am mai vizitat o data in primavara.
In aceasta perioada, Dragos mi-a dat un timp de gandire sa ma hotarasc ce fac. Desi nu eram convinsa total, inclinam sa cred ca voi ramane cu Bogdan. In aceasta perioada si in cea urmatoare, intre Dragos si Bogdan au existat cateva discutii (in jur de trei), purtate pe un ton civilizat, in care Bogdan i-a spus ce simte pentru mine, iar Dragos a spus ca intelege situatia, ca el nu ma tine cu forta, ca sunt libera sa aleg, dar sa ne decidem cat mai repede, pentru ca situatia de incertitudine este cea mai grea.
Pe parcursul lunii ianuarie m-am gandit la relatia mea cu Bogdan si, pe langa sentimentele mele pentru el, am observat si multimea de obstacole aflate in calea relatiei noastre, de lipsa de viitor a relatiei noastre. In urma acestor ganduri, care s-au adaugat la sentimentul de vinovatie pe care il simteam fata de Dragos, pe care il apreciam si il respectam in continuare, am hotarat sa nu rup relatia cu Dragos si, desi aveam sentimente puternice fata de Bogdan, am hotarat sa intrerup relatia cu acesta.
Le-am spus de hotararea mea si lui Bogdan, si lui Dragos si am incercat sa ma indepartez de Bogdan. Ne desparteam cateva zile, apoi Bogdan ma cauta, aveam niste discutii in urma carora mi se reaprindeau sentimentele pentru el. In aceasta perioada au alternat despartirile cu impacarile, am fost o data la bunicii lui Bogdan, iar o data, de ziua mamei lui, am ramas peste noapte la el. Odata, cand i-am spus ca trebuie sa ne despartim, mi-a spus ca viata fara mine nu are rost si, fiind in zona Romana, a iesit brusc pe carosabil, dar masinile au franat si l-au evitat. De mai multe ori, cand vorbeam despre despartire, el imi dadea de inteles ca vrea sa se sinucida, spunand ca nu-si vede viata fara mine. Eu nu il credeam in stare, ii spuneam ca santajul nu isi are loc intr-o relatie si incercam sa-l incurajez. De mai multe ori reluam relatia cu el pentru ca l-am vazut ca sufera si ma gandeam ca are si Bacul in fata, si un esec ar fi avut consecinte pe toata viata. Tot din acest motiv il meditam la Romana, atat la mine, cat si la el. Ziua de meditatie era joi, dar nu aveam o ora fixa. Stabileam la telefon cand si unde ne vedem. Dragos stia ca il meditez, dar nu stia unde si cum. Ii spuneam ca ne mai vedem, iar el era de parere ca in acest fel este greu sa pun capat relatiei.
Dupa ce ne-am intors de la bunicii lui, i-am repetat ca vreau sa terminam relatia si am procedat mai ferm ca de obicei. Am observat ca acest lucru il durea, fapt demonstrat si de mesajele pe care le trimitea. Eu i-am raspuns la aceste mesaje, spunandu-i ca, desi sentimentele mele pentru el nu se vor schimba, sunt hotarata sa pun capat relatiei.
Revin si arat ca la o data pe care nu mi-o mai amintesc, cand eram la mine si i-am repetat ca vreau sa ne despartim, a avut o reactie impulsiva, vrand sa se arunce pe fereastra. L-am implorat sa n-o faca si l-am convins. Cu o noapte inainte am fost la teatru cu el si elevii mei de la liceu si am pastrat o oarecare distanta intre noi, lucru care l-a afectat. Dupa teatru am mers la el acasa, pentru ca era ziua surorii lui, si stiu ca s-a plans mamei de raceala mea.
In ziua incidentului, cand am ajuns acasa, in jurul orei 12:00, l-am sunat sa il intreb cand vine si mi-a spus ca nu sta la ultima ora si vine.
Imi mentin declaratia data anterior cu privire la cele petrecute.
Am vazut fotografiile din ziare si sunt reale si sunt facute la sfarsitul anului trecut si inceputul acestui an. Am vazut mesajele de pe telefonul lui Bogdan si sunt reale.
Cand am fost la priveghi am luat un caiet in care scria sentimentele pentru mine, caiet pe care mi l-a mai dat anterior, motiv pentru care l-am luat convinsa fiind ca asa ar fi vrut si Bogdan, intrucat imi era adresat. Ulterior l-am ars, considerand ca sentimentele adevarate despre care se vorbea in caiet trebuie sa ramana doar intre noi.
Nu stiu parola de la calculatorul lui Bogdan.
Sunt de acord sa fiu testata la poligraf.
Corina Vasile, 30 mai"

Marturia sotului, Robert Dragos Vasile - 30 mai 2007"In luna septembrie 2006 am observat la sotia mea o schimbare in sensul ca era mai distanta. Tot in toamna anului trecut, sotia mea mi-a spus ca are fata de un baiat, pe nume Bogdan, anumite sentimente si ca doreste sa ne gandim la viitorul realtiei noastre. Am recunoscut ca sunt ceva probleme in familie, dar am considerat ca era ceva trecator si ca trebuie sa luptam pentru casnicia noastra. Situatia a continuat, dar eu am crezut ca e ceva trecator si am asteptat ca timpul sa rezolve problemele. Cred ca in luna decembrie am vazut ca relatia intre Bogdan si Corina este mai serioasa decat credeam, motiv pentru care i-am spus Corinei sa se hotarasca in ce fel vrea sa continuam. In timpul acestor discutii, Corina mi-a spus deschis care este adevarul in relatia ei cu Bogdan. Tot in aceeasi perioada am avut o discutie civilizata cu Bogdan, acesta mi-a spus ce simte pentru Corina si ce ganduri are, iar eu i-am spus ca o stiu pe Corina si ca aceasta este libera sa aleaga, doar ca vreau ca aceasta situatie de incertitudine sa inceteze. In acest context, Corina si-a petrecut Revelionul cu Bogdan si a ramas cateva nopti la el. In aceasta perioada nu am mai vorbit cu Bogdan. In luna ianuarie, Corina mi-a spus ca s-a hotarat sa rupa relatia cu Bogdan si sa ne refacem casatoria. Mi-a spus in repetate randuri ce simte pentru Bogdan si ca totusi incearca sa rupa relatia cu el. Deoarece Corina venea tarziu acasa, banuiam ca se mai intalneste cu Bogdan. Mentionez ca inainte de discutia din decembrie am mai avut o discutie cu Bogdan, dar nu a fost foarte limpede si lamuritoare, pentru ca a fost scurta si a fost prima noastra discutie. Acum aproximativ o luna i-am vazut la scara pe Bogdan si Corina, am intrebat ce cauta aici, dar nu am primit un raspuns si imediat am urcat in casa. Discutia intre noi a durat cateva secunde. Corina a urcat o data cu mine si, pentru ca Bogdan nu voia sa plece, a coborat sa-l convinga sa plece. Dupa acest incident i-am spus in mod repetat ca, daca vrea sa termine cu Bogdan, nu e bine sa-l mai intalneasca, dar Corina a spus ca Bogdan e cel care o cauta. De atunci nu l-am mai vazut. De la Corina stiam ca o mai cauta el. Cu privire la cele petrecute pe 24, imi mentin declaratia data anterior, in sensul ca nu eram acasa si am fost sunat de sotie, care mi-a povestit. Nu cunosc sa sufar de vreo boala si doresc sa fiu testat la poligraf." Mesajele trimise de Bogdan21 mai, ora 9:11 - Un te iubesc era de ajuns... un buzz era de ajuns... mi-ai refuzat tot insa... uita-te la banii aia si-o sa-mi afli durerea
21 mai, ora 10:10 - Ti-ai ascuns ochii de mine si ai dosit ce ai in inima. Nu vezi ca cel mai bine ne e impreuna. Nu vezi ca asta gresesti mereu. Nu ma suni, nu ma cauti, dar spui ca vrei sa ne fie bine, ca ai nevoie de mine. Asta e greseala ta! De ce o tot repeti. Vrei sa nu mai fiu iubito. Vrei sa nu te mai iubesc. Zi-mi ce vrei...
21 mai, ora 12:47 - A fost bine pana ti-am cerut sa-l parasesti. Acum iti cer sa ramai cu el. Zi-mi adio iubire ca nu-ti mai pot indura indiferenta. Am nevoie de o certitudine...
21 mai, ora 17:34 - Ai putea ca o ora cat sunt eu la meci sa vii sa stai cu Biba si mama sa mancati crema de zahar ars... Sper s-o faci...
23 mai, ora 9:11 - Buna dimineata. Pup you... iti multumesc. Acum stiu cum trebuie sa ma port si sa vorbesc...
23 mai, ora 9:27 - Vin si ma duc sa iti fac alea. Da imi trebuie masina ta ca eu n-am gaz
23 mai, ora 11:52 - Te iubesc
23 mai, ora 13:21 - Flames to dust... lovers to friends... why do all good things come to an end...Mesajele ei16 mai, ora 21:19 - Te iubesc Bogdan
17 mai, ora 9:04 - Lili vere, buna dimineata! Iubiricutu sau es che te amo.
17 mai, ora 14:44 - Te iubesc scumpul meu si iti inteleg tacerea. Voiam doar sa iti spun ca TU dai sens cuvantului DOR...
17 mai, ora 20:47 - Sa stii ca-mi lipsesti iubire...
18 mai, ora 15:51 - Este o zi goala in care iubitul meu nu mi-a spus nici macar o data ca ma iubeste
18 mai, ora 21:17 - E evident ca nu aveai de gand sa ne vedem azi de vreme ce esti in Salajan. Vreau sa iti fie bine iubire si daca iti e fara mine cred ca ar trebui sa nu te mai stresez... te iubesc scumpul meu
20 mai, ora 12:03 - Buna dimineata iubire! Poti intra nitel pe mess?
21 mai, ora 8:59 - Chiar vrei sa stii ce am facut eu ieri - am facut subiecte pentru teza plangand si uitandu-ma la tine pe mess fara sa stiu ce sa iti spun sa ne fie mai bine... Daca tu crezi ca doar tu suferi... Ca nu imi pasa... Nu ma cunosti, nu mi-ai vazut ochii si inima...
23 mai, ora 8:55 - Buna dimineata! Te rog mult daca te duci in Regie treci si pe la mine sa imi printezi si mie teza ca am multa treaba. Pup
24 mai, ora 12:02 - Si eu te iubesc scumpul meu.


 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.