Potrivit organizatorilor concertului, Modus Production, la intrarea pe stadion este interzis accesul cu aparate foto profesionale, camere video, dispozitive de inregistrare, dispozitive laser, recipiente din metal, obiecte ascutite sau orice alte obi
Potrivit organizatorilor concertului, Modus Production, la intrarea pe stadion este interzis accesul cu aparate foto profesionale, camere video, dispozitive de inregistrare, dispozitive laser, recipiente din metal, obiecte ascutite sau orice alte obiecte care ar putea fi considerate un pericol pentru public. Pe langa acestea, spectatorii nu vor avea voie sa intre pe stadion nici cu mancare sau bauturi. Pentru a se mentine conditiile de securitate la eveniment, echipaje ale Politiei Rutiere a Capitalei vor pastra ordinea in trafic, in timp ce la fiecare poarta de acces vor fi reprezentanti ai jandarmeriei, precum si ai companiei private de paza si securitate BGS. Traficul rutier va fi restrictionat in perimetrul strazilor Maior Coravu - Mihai Bravu - Vatra Luminoasa, intre orele 12.00 - 23.00, fiind permis doar accesul riveranilor. Accesul publicului pe stadion se va face intre orele 16.00 si 18.00. Organizatorii sfatuiesc spectatorii sa citeasca atent detaliile de pe bilet si sa mentina ordinea la intrarea pe stadion. De asemenea, pentru concertul de astazi, Primaria Capitalei va asigura transportul public si dupa ora 23.00, in toate zonele importante ale orasului. Organizatorii au mai hotarat ca biletele sa poata fi cumparate si in ziua concertului, din cele trei puncte de vanzare de la stadion. Se vor gasi bilete din toate categoriile, mai putin VIP si categoria 1. Potrivit organizatorilor, show-ul de la Bucuresti va dura aproximativ doua ore, artistul urmand sa intre pe scena dupa recitalurile sustinute de Loredana si trupa Simplu. Concertul lui George Michael nu va incepe insa inainte de lasarea intunericului - adica in jur de ora 21.00. Concertul George Michael din Romania face parte din turneul "25 Live Stadium", care marcheaza 25 de ani de cariera muzicala a artistului. Acesta va canta hiturile sale cele mai cunoscute, precum "Careless Whispers", "Freedom", "Outside", "Fast Love", "Amazing", "Faith" si "Father Figure", si va fi suta la suta live. Potrivit organizatorilor, George Michael va sosi la Bucuresti astazi, cu cateva ore inaintea show-ului, urmand sa paraseasca Romania la putin timp dupa ce isi va incheia spectacolul. Acesta va sosi cu un avion privat, fiind insotit de staff-ul personal si de managerii sai.
Cocktail de droguri in sange
George Michael avea un "cocktail" de droguri in sange cand a fost arestat la Londra, in octombrie 2006, pentru ca dormea la volanul masinii, potrivit raportului medico-legal care a fost prezentat la audierea de ieri din cadrul procesului in care este judecat. Potrivit raportului medico-legal, in probele de sange prelevate de la George Michael dupa arestare s-au gasit urme de GHB (un drog din clasa C), somnifere si antidepresive. Medicii au descoperit si urme de cannabis in sangele starului, dar acest drog nu a fost retinut ca proba pentru ca nu ar fi putut sa-i dea o stare de somnolenta. GHB este utilizat pentru tratarea clinica a depresiei si alcoolismului, dar este considerat ilegal pentru ca a fost utilizat de multe ori de violatori pentru a-si adormi victimele. GHB este cunoscut si sub denumirea de Ecstasy lichid. Michael si-a recunoscut vinovatia si risca sase luni de inchisoare, precum si o suspendare a permisului de conducere. Starul, in varsta de 43 de ani, nu a fost prezent ieri la audiere, dar va trebui sa se prezinte in fata judecatorului pe 8 iunie, pentru a-si auzi sentinta. Starul a explicat ca are acest comportament ratacitor, autodistructiv, din cauza faptului ca a fost foarte afectat de moartea mamei sale, in urma cu un deceniu. Acesta a fost al patrulea incident de acest gen in care a fost implicat George Michael in cursul anului trecut si, totodata, a treia oara cand cantaretul a fost gasit adormit la volan. In februarie 2006, Michael a fost arestat pentru posesie de droguri si a recunoscut ca este vorba de "propria sa greseala stupida, ca de obicei".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.