Guvernul Rusiei a aprobat un act legislativ privind pretul gazelor naturale, introducand un sistem prin care consumatorii industriali va trebui sa plateasca cu cel putin 50% peste preturile stabilite de stat. Preturile la gazele naturale pentru noii
Guvernul Rusiei a aprobat un act legislativ privind pretul gazelor naturale, introducand un sistem prin care consumatorii industriali va trebui sa plateasca cu cel putin 50% peste preturile stabilite de stat. Preturile la gazele naturale pentru noii clienti industriali vor depasi nivelul de crestere graduala stabilit pentru clientii deja existenti, de 60%, incepand cu data de 1 iulie 2007 si cu 50% incepand cu 2008. "Aceasta veste este foarte buna pentru Gazprom, care incearca de foarte mult timp sa aduca vanzarile pe plan intern la acelasi plafon de profitabilitate ca acelea de pe plan extern", a declarat intr-un comunicat corporatia financiara rusa UralSib.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.