Totodata, chestorul spera ca seful clanului, Ioan Clamparu, sa fie prins cat mai repede. "Noi avem o cooperare foarte fructuoasa pentru prinderea lui Ioan Clamparu cu agentiile din toate tarile unde credem ca se misca el. Eu tot sper sa il prindem, p
Totodata, chestorul spera ca seful clanului, Ioan Clamparu, sa fie prins cat mai repede. "Noi avem o cooperare foarte fructuoasa pentru prinderea lui Ioan Clamparu cu agentiile din toate tarile unde credem ca se misca el. Eu tot sper sa il prindem, pentru ca este unul din capii lumii interlope care are in spate o criminalitate foarte grava", a adaugat chestorul.
Liderul clanului, de negasit
Cei sase inculpati din dosarul Clamparu, judecati pentru trafic de persoane si proxenetism, au fost pusi in libertate printr-o decizie definitiva a Curtii de Apel Alba Iulia. Ei au parasit arestul penitenciarului Aiud la inceputul saptamanii, dupa trei ani de detentie. Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia au admis in parte recursul inaintat de procurori impotriva deciziei Tribunalului Sibiu, prin care, saptamana trecuta, instanta decidea sa-i puna in libertate pe cei sase membri ai clanului si sa inlocuiasca masura arestarii preventive cu interdictia de a parasi tara. Judecatorii au decis, totodata, sa rejudece cauza, dand in final o solutie apropiata de cea a judecatorilor sibieni si anume de a-i pune in libertate, inlocuind masura arestarii preventive cu interdictia de a parasi localitatea de domiciliu. Cei sase inculpati au catalogat decizia ca una "excelenta, foarte corecta si dreapta". La randul sau, liderul clanului, Ioan Clamparu, se sustrage urmaririi penale, fiind dat in urmarire generala si internationala. Se presupune ca s-ar ascunde in Spania sau Franta. Ceilalti inculpati au fost arestati preventiv in mai 2004.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.