MAV, compania feroviara de stat din Ungaria, a invitat firmele interesate sa depuna oferte pentru preluarea diviziei Cargo, iar o eventuala tranzactie ar putea deveni cea mai importanta privatizare din 2007 in statul est-european. Firmele interesate
MAV, compania feroviara de stat din Ungaria, a invitat firmele interesate sa depuna oferte pentru preluarea diviziei Cargo, iar o eventuala tranzactie ar putea deveni cea mai importanta privatizare din 2007 in statul est-european. Firmele interesate pot sa depuna oferte neangajante pana la 23 iulie, iar termenul pentru inaintarea ofertelor angajante este 19 octombrie. Pretul va fi principalul criteriu de departajare, urmat de planurile privind cresterea eficientei companiei. Autoritatile de la Budapesta au vandut deja majoritatea activelor de stat, iar numarul privatizarilor programate pentru acest an este redus, incluzand banca FHB, specializata in credite ipotecare. Firma poloneza PKP Cargo si-a exprimat deja interesul pentru divizia de cargo a MAV.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.