Ivana Chubbuck, profesoara de actorie a Monicai Barladeanu, vine in Romania pentru a-si lansa cartea "Puterea actorului". Evenimentul, organizat de B1 TV si Quality Books, va avea loc joi la restaurantul "La Mandragora''. Ivana a creat "Metoda Chubbu
Ivana Chubbuck, profesoara de actorie a Monicai Barladeanu, vine in Romania pentru a-si lansa cartea "Puterea actorului". Evenimentul, organizat de B1 TV si Quality Books, va avea loc joi la restaurantul "La Mandragora''. Ivana a creat "Metoda Chubbuck", care sta la baza carierei celor mai multi dintre actorii de succes de la Hollywood, precum: Brad Pitt, Charlize Theron, Djimon Hounsou, Elisabeth Shue, Halle Berry, Terence Howard, Jake Gylenhaal, Kate Hudson, Jon Voight s.a. Monica Barladeanu se numara printre actualii studenti ai renumitei profesoare.
Fondatoare a scolii "Ivana Chubbuck Studio" de la Hollywood, Ivana a reusit sa puna bazele unei programe de lucru care aduce actoria la un nou nivel; astfel, suferinta si emotiile interioare nu sunt folosite ca scop in sine, ci ca masa de manevra in atingerea unui tel.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.