Ultimele dezvaluiri de presa in cazul elevului mort din dragoste pentru profesoara de romana, fotografii si mesaje din care rezulta clar relatia amoroasa dintre Bogdan Costache si Corina Vasile (foto) au pus pe jar autoritatile judiciare, in dosarul
Ultimele dezvaluiri de presa in cazul elevului mort din dragoste pentru profesoara de romana, fotografii si mesaje din care rezulta clar relatia amoroasa dintre Bogdan Costache si Corina Vasile (foto) au pus pe jar autoritatile judiciare, in dosarul carora relatia figura drept una normala profesor-elev.

Procurorii au chemat-o ieri din nou la audieri pe Corina Vasile. Intalnirea "iubitei" cu cel care investigheaza imprejurarile mortii elevului a durat cca 20 de minute, potrivit unor surse judiciare. "Profa" a indicat cateva persoane, martore la momentele imediate plonjarii in gol a lui Bogdan, de la fereastra apartamentului "de meditatie la romana", oameni care ar fi vazut-o cand se agita pe langa corpul baiatului.

SMS-URI LA PARCHET. Surse judiciare ne-au precizat ca in telefonul lui Bogdan Costache anchetatorii au descoperit circa zece mesaje tip SMS, schimbate intre profesoara si elev. Din continutul acestora reiese clar ca intre ei era o relatie amoroasa speciala, adica mult mai mult decat o relatie obisnuita profesor-elev, cum declarase "profa" la prima audiere.


SEMNE DE INTREBARE. Povestea de dragoste dintre profesoara de limba romana si pustiul de clasa a XII-a s-a sfarsit cu o tragedie: sinuciderea elevului. Printre durere, lacrimi, controverse si acuze, pare sa fi fost lasat la o parte un personaj important al ecuatiei: sotul incornorat. Vasile Dragos are 30 de ani si este expert contabil la firma Rutar Construct SRL din Bucuresti. El si sotia "adulterina" sustin ca, la momentul incidentului, barbatul se afla la serviciu. In ultimele zile au aparut "pe sticla" martori care sustin altceva.

Anchetatorii vor lamuri cu certitudine aceste semne de intrebare. "O s-o mai chemam la audieri pe Corina Vasile. Ii vom chema din nou si pe parinti, pe toti cei implicati sa ne povesteasca despre relatia dintre cei doi. Vom incerca sa gasim si martorii despre care se spune ca ar fi auzit ori vazut momentul «cand baiatul ar fi fost aruncat». Verificam toate aspectele", ne-a declarat ieri procurorul de caz Sorin Maciuc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.