Nebunie mare la punctul de frontiera Terespol, loc prin care polnezii intra in Belarus. Mai multi turisti s-au vazut nevoiti sa caute un prezervativ pentru a putea intra in aceasta tara!  De cateva zile, nebunie mare la vama Teresp

Nebunie mare la punctul de frontiera Terespol, loc prin care polnezii intra in Belarus. Mai multi turisti s-au vazut nevoiti sa caute un prezervativ pentru a putea intra in aceasta tara!  De cateva zile, nebunie mare la vama Terespol, punct de frontiera intre Belarus si Polonia. Prezervativul a devenit atat de important incat magazinele din zona iti ofera toata gama posibila si imposibila de balonase. Asta, pentru ca autoritatile din Belarus au interzis cetatenilor polonezi sa mai intre in aceasta tara fara sa fie asigurati...sexual. PROTECTIE. "Toti turistii polonezi trebuie sa aiba in trusa lor de urgente prezervative. Astfel pot fi pedepsiti cu intrarea in tara noastra. Mai multe cazuri de acest gen au avut loc saptamana trecuta. Este vorba numai de punctul de frontiera Terespol'", a precizat un purtator de cuvant al vamesilor polonezi, Marzena Siemieniuk, citata de agentia PAP. Desi neoficial, autoritatile din Belarus au aratat ca masura vine ca o protectie luata impotriva raspandirii bolilor venerice in fostul stat sovietic! Pusa in fata unei situatii ciudate, chiar jenante, ambasada Belarus din Varsovia a dezmintit existenta unei astfel de cerinte legale in aceasta tara. "Daca astfel de cazuri au avut loc, voi interveni", a declarat consulul belarus din regiunea Terespol, Aleksandr Kontki. O exigenta legala de a avea prezervative in trusa de urgenta a masinii exista in schimb la frontiera cu enclava rusa Kaliningrad, insa "controalele sunt rare", a indicat Ryszard Chudy, purtator de cuvant al vamesilor din regiune.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.