Compania Ericsson a anuntat extinderea pe piata din Romania prin deschiderea Centrului avansat de Servicii Globale in Bucuresti. Acest centru va servi atat pietei locale, cat si pietei globale. Prin deschiderea centrului, Ericsson isi intareste pozit
Compania Ericsson a anuntat extinderea pe piata din Romania prin deschiderea Centrului avansat de Servicii Globale in Bucuresti. Acest centru va servi atat pietei locale, cat si pietei globale. Prin deschiderea centrului, Ericsson isi intareste pozitia de lider pe piata de telecomunicatii din Romania si isi aduce contributia la dezvoltarea acesteia. Piata de telecomunicatii din Romania va beneficia de un numar important de locuri de munca pentru absolventii universitatilor de specialitate, Ericsson Romania oferind acestora oportunitatea unei cariere in cadrul unei companii multinationale. Pentru inceput, centrul va avea 200 de angajati, dintre care majoritatea vor fi tineri absolventi. Deschiderea Centrului de Servicii Globale este o continuare a angajamentului companiei in vederea dezvoltarii pietei de telecomunicatii din Romania. Ericsson este furnizor de solutii de telecomunicatii pentru cei mai importanti operatori de telefonie mobila din Romania, dezvoltand si implementand proiecte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.