"Michael Bolton a cerut o suma mult prea mare fata de suma pe care ar fi trebuit sa o ceara in cazul unui act de caritate, avand in vedere contextul si asocierea cu Jose Carreras", a precizat Luminita Anghel, asociat in cadrul LA Entertainment Intl.
"Michael Bolton a cerut o suma mult prea mare fata de suma pe care ar fi trebuit sa o ceara in cazul unui act de caritate, avand in vedere contextul si asocierea cu Jose Carreras", a precizat Luminita Anghel, asociat in cadrul LA Entertainment Intl. "Se planuise un concert cu pian de o jumatate de ora cu Jose Carreras, insa in urma renuntarii la contractul cu Michael Bolton s-a ajuns la un recital cu orchestra al lui Jose Carreras de peste o ora", a completat Fraedrich. Organizatorii (LA Entertainment Intl. si JW Marriott Bucharest Grand Hotel impreuna cu marele tenor si numeroase personalitati din Romania) au dorit sa creeze un eveniment de excelenta "din dorinta de a-i motiva pe semenii nostri la strangerea de fonduri in beneficiul celor defavorizati" (copii bolnavi, batranii uitati in azile, oamenii fara adapost etc.). Fondurile vor fi acordate Fundatiei United Way Romania, care le va distribui spre alte fundatii si proiecte. Astfel, Fundatia United Way va derula, in intervalul 2007-2008, un numar de 21 de proiecte pentru sprijinirea copiilor cu dizabilitati, a batranilor, a oamenilor fara adapost sau a bolnavilor de cancer, SIDA sau tuberculoza, reprezentantii fundatiei estimand un numar de peste 6500 de oameni care vor beneficia de aceste proiecte. "Cu cat cauzele pe care le sprijinim sunt mai cunoscute, cu atat vom putea ajuta mai multi oameni", a spus Adriana Stoica, director executiv al United Way Romania.
Persoanele care vor sa participe la Gala Charity Dinner trebuie sa plateasca aproape 5000 de euro pentru o masa de zece persoane. "Pretul pentru o masa va fi de 4200 de euro, plus TVA, asta insemnand ca se va ajunge la o suma de aproape 5000 de euro", a declarat Kurt Strohmayer, general manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, citat de Mediafax. Acesta a adaugat ca se vor pune in vanzare si bilete individuale pentru cei care doresc sa il asculte pe Jose Carreras in concert, pretul unui astfel de bilet ajungand la 500 de euro. Bogdan Fraedrich a precizat ca, in afara sumelor obtinute din rezervarea meselor, se vor putea face si donatii si ca este importanta si sensibilizarea personalitatilor prezente in vederea unor activitati de voluntariat. "Ideea ne-a venit in momentul in care ne-am dat seama ca marile companii din Romania sunt cele care doneaza. Am copiat modelul din afara, ne-am dorit un eveniment de excelenta. Noi consideram ca nu s-a mai organizat un astfel de eveniment in Romania, de aceea vrem sa fie impresionant si mediatizat", explica Fraedrich.
Jose Carreras va concerta alaturi de instrumentisti ai Orchestrei Radio. Gala va debuta cu un cocktail, urmat de concert si dineul de gala. Evenimentul se ve prelungi cu un Light Show (4-9 iulie) care va consta in proiectarea unor imagini ale celor mai mari poduri din lume, castele din Finlanda, Austria si alte monumente din lume, pe cladiri importante din Romania: Palatul Parlamentului, Hotelul Marriott, Castelul Peles, Castelul Bran. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.