Ford Motor Co. trece printr-o perioada mai dificila si planuieste sa vanda compania suedeza Volvo, iar grupul BMV ar putea fi cumparatorul, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. Ford a achizitionat Volvo in 1999 si, momentan, compania face parte din
Ford Motor Co. trece printr-o perioada mai dificila si planuieste sa vanda compania suedeza Volvo, iar grupul BMV ar putea fi cumparatorul, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. Ford a achizitionat Volvo in 1999 si, momentan, compania face parte din divizia de automobile a grupului american. Ford nu ofera detalii privind performantele individuale ale brandurilor sale, insa divizia sa de automobile de lux a inregistrat o pierdere de 327 mil. dolari in 2006. Grupul Merrill Lynch a precizat ca Ford ar putea castiga peste 9 mlde. dolari de pe urma vanzarii brandurilor de automobile de lux pe care le mai detine. Executivul Volvo, Fredrik Arp a declarat ca Ford este decis sa pastreze compania suedeza.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.