Aegon va prelua o detinere de 49% la Industrial Fund Management, un gestionar chinez de fonduri de dimensiuni medii. Industrial Securities din China va pastra controlul a 51% din firma, care va fi redenumita Industrial-Aegon Fund Management. Industri
Aegon va prelua o detinere de 49% la Industrial Fund Management, un gestionar chinez de fonduri de dimensiuni medii. Industrial Securities din China va pastra controlul a 51% din firma, care va fi redenumita Industrial-Aegon Fund Management. Industrial Fund, cu sediul in Shanghai, centrul financiar al Chinei, gestioneaza in prezent patru fonduri mutuale in valoare de 17 mld. dolari. Aegon a cumparat detinerea de 49% de la cativa actionari chinezi ai Industrial Fund. Oficialii companiei Industrial Fund au refuzat sa comenteze, iar oficialii Aegon nu au putut fi contactati pentru declaratii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.