Noul comisar general al Garzii Nationale de Mediu, Octavian Popa (foto), este nemultumit de numarul mic al personalului institutiei.
"Numarul comisarilor de mediu mi se pare insuficient fata de problemele majore intampinate in activitatea prote
Noul comisar general al Garzii Nationale de Mediu, Octavian Popa (foto), este nemultumit de numarul mic al personalului institutiei.
"Numarul comisarilor de mediu mi se pare insuficient fata de problemele majore intampinate in activitatea protectiei mediului la nivelul intregii tari", a declarat Popa. El a mai spus ca va face toate demersurile necesare pentru imbunatatirea actului de inspectie si control, atat prin marirea numarului comisarilor cat si prin dotarea cu logistica si birotica.
Este si normal, atat timp cat UE pune un accent foarte important pe protectia mediului. Referitor la munca sa, Popa a afirmat ca "postul de comisar general este un post de mare raspundere, pentru ca de calitatea mediului din Romania depinde soarta generatiilor viitoare. Din aceasta perspectiva, doresc in primul rand sa rezolv problemele cu care se confrunta comisarii de mediu in activitatea lor, sa gasesc solutii pentru imbunatatirea activitatii acestora, avand ca scop final un mediu mai curat si mai sanatos pentru toti cetatenii din Romania". In privinta relatiilor cu mass-media, comisarul general a conchis ca "acestea vor fi unele deschise fiindca este normal ca in procesul de protectie a mediului sa beneficiem si de sprijinul important al presei". (M.I.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.