Principalul actionar al clubului giulestean a lasat sa se inteleaga faptul ca plecarea lui Razvan Lucescu la FC Brasov nu este sigura, mentionand ca va discuta cu Mircea Lucescu pentru ca acesta sa il convinga pe fiul sau sa ramana in Giulesti.
"Am vorbit cu Mircea, dar era in avion. El vine la Bucuresti si vom discuta despre Razvan. Razvan este un om foarte sensibil. Seamana foarte mult cu mama lui. Din punctul meu de vedere, Neli Lucescu este cea mai buna femeie de pe lumea asta. Nu a facut niciodata rau nimanui", a spus Copos, care a participat duminica seara la petrecerea echipei giulestene, gazduita de un restaurant de langa Parcul Herastrau. Copos a precizat ca a pierdut 10 milioane de euro cu Rapid, dar merge mai departe cu gruparea giulesteana. "Am vorbit cu Razvan, dar nu va grabiti sa trageti nici o concluzie, pentru ca viata e complicata. Si eu poate am pierdut 20 de milioane de euro. Anul acesta Rapid a avut buget de 10 milioane de euro, am pierdut si totusi ma duc mai departe, pentru ca am respect pentru suporterii acestui club", a explicat Copos. Actionarul rapidist a mentionat ca editia recent incheiata a Ligii I a fost una necurata, in comparatie cu meciurile din Cupa Romaniei. "Ma bucur foarte mult ca am castigat aceasta Cupa a Romaniei, o cupa curata, limpede ca Marea Mediterana! Pentru ca, prin comparatie, pot sa spun ca am avut un campionat necurat. Nu vreau sa vorbesc mai multe, nu vreau sa vorbesc de mijloacele folosite pentru ca nu sunt omul", a adaugat Copos. (MIG)
"Vama": "Copos e vinovat!"
Dinu Gheorghe (foto), presedintele executiv al lui FC Brasov, a declarat ca George Copos nu a vrut sa-l cunoasca indeajuns pe Razvan Lucescu si l-a considerat intotdeauna un copil, lucru care l-a costat pe boss-ul giulestenilor, care l-a pierdut pe antrenor. "Copos nu l-a cunoscut sau nu a vrut sa-l cunoasca pe Razvan. Sau l-a cunoscut doar in noaptea in care l-a dat afara. Marea lui greseala a fost ca l-a considerat pe Razvan un copil, cand el este de mult timp pe picioarele lui. Faptul ca se mai consulta cu Mircea este altceva, dar el ia deciziile importante", a declarat "Vama". Acesta este de parere ca venirea lui R. Lucescu la FC Brasov nu este un pas inapoi in cariera tehnicianului. "Deschamps n-a antrenat in Serie B, pe Juventus? Nu e un pas inapoi pentru Razvan. Acum, ne propunem sa promovam, iar in urmatorii doi ani vrem ca Brasovul sa devina o echipa de temut. Vom avea cel mai mare buget din Liga a II-a", a mai spus Gheorghe. (MIG)
Zotta: "Hizo sau Bergodi!"
Directorul general al FC Rapid a declarat ca deocamdata se afla sub contract cu gruparea giulesteana si ca viitorul sau la club il va discuta in zilele urmatoare cu actionarul majoritar George Copos. "Eu sunt aici, n-am plecat nicaieri. Am contract cu Rapid. Este adevarat ca am avut o oferta de la Steaua, dar deocamdata nu pot sa spun nimic altceva. O sa am o discutie zilele urmatoare cu Copos, sa vedem ce strategie va avea clubul si atunci vom vedea cum stau lucrurile", a spus Zotta. Oficialul rapidist a mentionat ca pentru postul de antrenor principal, devenit liber dupa plecarea lui Razvan Lucescu la FC Brasov, exista mai multe variante. Dintre acestea, Zotta sustine ca cele mai mari sanse le are varianta Viorel Hizo, tehnician aflat in prezent sub contract cu FC Vaslui. "Avem mai multe solutii, iar dintre acestea Hizo este poate cea mai buna. Poate si Bergodi sa fie o varianta,
insa de Bölöni nu stiu nimic.
O decizie urmeaza sa se ia in perioada urmatoare", a adaugat Zotta. (MIG)
Ganea se decide dupa vacanta
Atacantul rapidist a declarat ca antrenorul Razvan Lucescu era hotarat sa plece de la echipa giulesteana inca din pauza competitionala din iarna. "E greu ca pleaca Razvan, dar viata merge inainte. Fiecare isi hotaraste singur viitorul. E un regret in sufletul tuturor. Razvan era hotarat din iarna sa plece. M-as bucura tare mult ca el sa promoveze cu FC Brasov", a spus Ganea. Intrebat daca va parasi si el Rapidul in aceasta pauza competitionala, pentru a reveni la Dinamo sau chiar pentru a merge alaturi de R. Lucescu la FC Brasov, Ganea a raspuns: "Nu stiu ce voi face. Nu vorbesc acum nimic de mine, eu plec in vacanta deocamdata. Cand voi reveni, voi lua o decizie". (MIG)