Renault Twingo de la anul

Renault va lansa autoturismul Twingo pe piata romaneasca anul viitor. Modelul va fi lansat pe mai multe piete internationale pe 15 iunie, potrivit reprezentantilor importatorului general, Renault Nissan Romania.
Renault Twingo de la anul

Renault va lansa autoturismul Twingo pe piata romaneasca anul viitor. Modelul va fi lansat pe mai multe piete internationale pe 15 iunie, potrivit reprezentantilor importatorului general, Renault Nissan Romania. Masina va fi echipata initial cu trei motoare pe benzina de 1,2 litri, cu puteri de 60 de cai-putere, 75 de cai-putere si 100 de cai-putere, precum si cu un propulsor diesel de 65 de cai-putere.

Ericcson isi deschide centru la Bucuresti

Producatorul suedez de echipamente pentru telecomunicatii Ericsson va deschide un centru de suport la Bucuresti, si nu la Iasi sau Cluj, locatii vehiculate pina in prezent, au declarat agentiei MEDIAFAX surse din piata de telecomunicatii. La inceputul lunii februarie, oficiali ai producatorului suedez s-au intilnit cu premierul Tariceanu, la Palatul Victoria, si au declarat ca sint interesati sa deschida in regiune un centru de suport global.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.