22 pentru invadarea Sloveniei
Selectionerul Victor Piturca n-a mai asteptat ultimul act al Cupei Romaniei pentru a-si definitiva lotul pentru dubla cu Slovenia, din 2/6 iunie. Pe langa cei 11 stranieri convocati, Piti a decis sa mizeze din campionatul intern pe noua jucatori verificati si doi debutanti. Lotul complet este format din: Lobont, Bornescu portari; Contra, Badoi, Tamas, Goian, Chivu, Muresan, St. Radu, Rat fundasi; Codrea, Cocis, D. Stoica, Fl. Petre, Rosu, Ad. Cristea, Zicu, Nicolita - mijlocas i; Mutu, Marica, D. Niculae, Cl. Niculescu atacant i.
Falcosul vrea CFR-ul in Liga
Instalat oficial la carma formatiei CFR Cluj la sfarsitul saptamanii trecute, Ioan Andone e convins ca noua sa formatie este una dintre marile favorite la titlu in sezonul viitor. Cu inca trei-patru intariri, CFR va deveni o forta in campionatul intern, a spus Falcosul, sub comanda caruia au mai venit doi jucatori: Muresan (Gloria) si portughezul Andre Leao.
Geolgau, retrogradat
Patronul Universitatii Craiova a decis sa renunte la Gheorhita Geolgau, retrogradand fosta glorie a oltenilor ca manager-antrenor la satelitul Stiintei, care evolueaza in Liga a 4-a. Geolgau indeplinea functia de presedinte la Universitatea, dar Mititelu a decis ca pentru acest post are nevoie de o persoana mult mai impuna- toare.
MM: E un pas inainte
Mihai Stoica nu mai este somer de saptamana trecuta, el acceptand oferta Unirii Urziceni de a prelua postul de presedinte al clubului. MM este convins ca nu este o cadere profesionala pentru el faptul ca a ajuns din Ghencea la Urziceni. Spre deosebire de alti patroni, cel al Unirii nu a pus niciodata caruta inaintea cailor, si am acceptat aceasta provocare cu inversunare si convingere ca in cel mai scurt timp se va face performanta aici, a spus MM Stoica.