Inainte de inceperea finalei, Imnul Romaniei, "Desteapta-te, romane!", a fost intonat de patru artisti: Adrian Igrisan, solistul trupei Cargo, Adrian Despot (Vita de Vie), Nicolae Furdui-Iancu si tenorul Calin Bratescu. De asemenea, in pauza meciului
Inainte de inceperea finalei, Imnul Romaniei, "Desteapta-te, romane!", a fost intonat de patru artisti: Adrian Igrisan, solistul trupei Cargo, Adrian Despot (Vita de Vie), Nicolae Furdui-Iancu si tenorul Calin Bratescu. De asemenea, in pauza meciului s-a tinut un concert la tobe, condus de Ovidiu Lipan "Tandarica", iar la final a avut loc un foc de artificii.
Rapidistii au intrat pe teren cu un banner cu emblemele celor doua cluburi si pe care era scris mesajul "Prieteni si inainte, si dupa!". La intrarea pe teren, rapidistii au fost huiduiti de intregul stadion, ei raspunzand cu aplauze atitudinii ostile a timisorenilor, care le-au intors apoi gestul jucatorilor giulesteni. Galeria lui "Poli" a avut o coregrafie formata din placute din plastic in culori alb si violet, fumigene violete si confeti care au acoperit o mare parte a terenului. La inceputul reprizei a doua, fanii timisoreni au aprins aproximativ 20 de torte. Pe parcursul partidei, suporterii banateni au afisat doua bannere: "Respect U.U. (n.r. - Ultras Unione, factiune a galeriei rapidiste)" si "In '80 o prietenie s-a legat ce va continua indiferent de rezultat" (imediat dupa afisarea fiecarui mesaj, Rapid a marcat cate un gol!). In prelungirile partidei, suporterii timisoreni, nemultumiti de evolutia echipei, au scandat "Va bateti joc de noi!". De partea cealalta, galeria Rapidului, formata din aproximativ 3000 de persoane, a luat loc la peluza intai. Fanii rapidisti i-au adresat injurii presedintelui LPF, Dumitru Dragomir. Inainte de inceperea meciului, fanii rapidisti au aprins aproximativ 40 de torte. De asemenea, ei au afisat un banner cu mesajul "Lupta pentru Cupa nu ne desparte, suntem frati pana la moarte!", aluzie la faptul ca galeriile lui Rapid si "Poli" sunt infratite. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.