Bucurestenii care au trecut pragul Festivalului IceChocoLand au avut parte de un week-end dulce si racoritor. Zecile de sortimente de inghetata si ciocolata i-au incantat pe micutii amatori de dulciuri.

 
World Trade Centre
Bucurestenii care au trecut pragul Festivalului IceChocoLand au avut parte de un week-end dulce si racoritor. Zecile de sortimente de inghetata si ciocolata i-au incantat pe micutii amatori de dulciuri.

 
World Trade Centre din Bucuresti a fost asaltat in week-end de o armata de parinti si copii. Zeci de sortimente de inghetata au facut ca a patra editie a IceChocoLand sa stranga sub acelasi acoperis sute de copii.

 
INGHETATA. Locul de desfasurare a evenimentului a fost arhiplin inca din prima zi a festivalului. Organizatorii si-au tinut promisiunea si au adus zeci de sortimente de inghetata. La fiecare stand trebuia sa stai cate un sfert de ora. Oferta a fost foarte variata. De la clasica inghetata cu vanilie pana la fistic, alune, tiramisu, fructe exotice. Producatorii au pregatit si o serie de concursuri dulci pentru vizitatori. "Ghiceste ingredientele inghetatei si ciocolatei" a fost unul dintre preferatele copiilor, pentru ca au fost premiati cu dulciuri. De aceeasi recompensa s-au bucurat si cei care au participat la concursurile de karaoke, poezie, desene de mascote, dans.

 

CIOCOLATA. Organizatorii nu i-au uitat nici pe iubitorii de ciocolata. Ca si la celelalte editii, au fost expuse spre vanzare sortimente din cele mai diverse: ciocolata neagra, alba, cu umplutura de portocale, capsuni, alune, rom. Pentru ca majoritatea ciocolatei era importata, nici anul acesta preturile nu au fost pentru toate buzunarele. Se puteau cumpara insa si ciocolate mici, cat sa iti satisfaci pofta si curiozitatea. Acestea costau intre 1 si 5 lei bucata. Vedeta a fost o fantana din ciocolata neagra. De la acest stand se puteau cumpara frigarui de fructe, invelite in ciocolata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.