Andreea Banica mai vrea inca sa fie copil  Pastilele pentru voce nu lipsesc din meniul cantaretei. In perioadele "pline" de inregistrari si cantari, aceasta le ia chiar din ora-n ora. Oricum, sunt mai usor digerabile decat ouale crude...&
Andreea Banica mai vrea inca sa fie copil  Pastilele pentru voce nu lipsesc din meniul cantaretei. In perioadele "pline" de inregistrari si cantari, aceasta le ia chiar din ora-n ora. Oricum, sunt mai usor digerabile decat ouale crude...  Ziaristii au facut coada la Andreea Banica. Pentru a o lua la intrebari. Exod firesc, de altfel, dat fiind faptul ca blonda cantareata ne-a obisnuit cu cate o lansare la fiecare... 365 de zile.  INVIDIA, BAT-O VINA! Am supus-o si noi unui tir de intrebari si am aflat cat de invidioasa a fost Andreea, an de an, pe Loredana, pentru ca "doar ea lua premii la MTV. Dar acum mi s-a implinit in sfarsit si mie acest vis". Secretul formei fizice? "Merg la sala zilnic, ma abtin sa mananc mult, consum fructe." Dorinte? "Mi-ar placea sa fac o biserica pentru nevoiasi. Mai trebuie insa sa strang bani. Iar pentru vara asta imi doresc sa am macar o saptamana libera, sa fiu doar cu iubitul meu, fara telefoane si angajamente." Va deveni mamica? "Nu inca, mai vreau sa copilaresc, desi imi plac copiii la nebunie. Dar parca nu ma simt in stare sa am unul. As vrea sa-mi dea cineva de-a gata un bebe. Cine stie cat o sa ma fac cand voi fi gravida?", se sperie ea. De ce nu canta mereu live? "Trebuie sa-mi menajez glasul, am foarte multe concerte. De multe ori iau pastile de voce din ora-n ora." Barbatul este o bijuterie pe care poti s-o folosesti sau nu? "Cu siguranta! Imi place sa-l port, ca bijuterie, pe prietenul meu, Lucian, ma mandresc cu el. Suntem impreuna de 14 ani, din liceu, asa ca nu a existat si nu exista nici un fel de interes in relatia noastra. Interesul este doar de ordin sufletesc." "Uuuf, grea zi! Abia astept sa ajung acasa, sa dorm", a exclamat Andreea dupa ce ne-a raspuns la cateva intrebari. "Ma doare capul din cauza parului strans asa sus. Iar vocea mi-a ragusit si am zilele astea atatea emisiuni in care trebuie sa cant!!" A fi live sau a nu fi? Aceasta este intrebarea.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.