Munca jurnalistului de investigatii Paul Cristian Radu a avut parte de o noua dovada de recunoastere la conferinta internationala pentru jurnalism de investigatii ce a avut loc la Toronto. O ancheta despre piata energetica din Romania, Bosnia-Hertego
Munca jurnalistului de investigatii Paul Cristian Radu a avut parte de o noua dovada de recunoastere la conferinta internationala pentru jurnalism de investigatii ce a avut loc la Toronto. O ancheta despre piata energetica din Romania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria si Albania, coordonata de jurnalistul roman, a fost premiata la conferinta din Canada, Paul Cristian Radu primind distinctia Global Shinning Award, pentru care au concurat jurnalisti din 22 de state. Seria de articole ce au avut cateva aparitii si in Jurnalul National scoate la lumina tranzactii suspecte efectuate pe piata energetica de afaceristi dubiosi care opereaza in Balcani. Tranzactiile le-au adus profituri uriase "actorilor" de pe piata energetica, iar cei care au de suferit sunt oamenii saraci din regiune. Pentru acest premiu, Jurnalul National il declara pe Paul Cristian Radu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.