Adrian Mutu a fost din nou cel mai bun om al Fiorentinei, "Briliantul" reusind ieri, in partida de pe teren propriu cu Sampdoria (scor 5-1), sa deschida scorul (minutul 5) si sa paseze decisiv la a treia reusita a echipei sale. Mutu, schimbat in minu
Adrian Mutu a fost din nou cel mai bun om al Fiorentinei, "Briliantul" reusind ieri, in partida de pe teren propriu cu Sampdoria (scor 5-1), sa deschida scorul (minutul 5) si sa paseze decisiv la a treia reusita a echipei sale. Mutu, schimbat in minutul 58 de Reginaldo, moment in care toti cei din tribune s-au ridicat in picioare si l-au aplaudat, termina astfel sezonul cu 16 goluri marcate, fiind in topul golgeterilor din Serie A. Tot in etapa a 38-a, ultima, Cristian Chivu a fost titular pentru AS Roma (schimbat cu Rosi in minutul 73), 4-3 acasa cu Messina, in timp ce Paul Codrea (rezerva pentru Siena, 2-1 acasa cu Lazio) si Vali Nastase (neconvocat la Ascoli, 2-1 acasa cu Cagliari) au lipsit de pe teren. Roma a terminat pe locul 2 si merge in grupele Ligii Campionilor, Fiorentina a terminat pe 5 si va juca in Cupa UEFA, Siena a scapat de retrogradare (locul 15) iar Ascoli (locul 20) a retrogradat. Altfel, in finala play-off-ului olandez pentru al doilea loc de UEFA Champions League (turul III preliminar), Ajax a trecut cu 3-0, acasa, de AZ '67 Alkmaar, dupa ce pierduse cu 1-2 in tur. George Ogararu (integralist) si Nicolae Mitea (titular, schimbat in minutul 29 cu De Mul) au jucat pentru Ajax, care terminase campionatul pe locul 2. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.