McDonald's, cel mai mare lant de restaurante la nivel mondial, va accelera procesul de deschidere a unor puncte de servire noi, desfasurat intr-un ritm mai lent in ultimii patru ani, cand compania s-a concentrat asupra imbunatatirii calitatii operati
McDonald's, cel mai mare lant de restaurante la nivel mondial, va accelera procesul de deschidere a unor puncte de servire noi, desfasurat intr-un ritm mai lent in ultimii patru ani, cand compania s-a concentrat asupra imbunatatirii calitatii operatiunilor. "Ne asteptam sa acceleram cat de cat ritmul de deschidere a unitatilor noi", a declarat directorul general al companiei, Jim Skinner. Pe parcursul ultimilor ani, McDonald's a majorat numarul noilor restaurante deschise anual cu 0,9-1%, a spus Skinner, adaugand ca acest ritm ar putea creste la 1,2-1,3%, fara sa ofere informatii in legatura cu intervalul de timp in care s-ar putea semnala acest avans.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.