Operatorul a lansat un abonament nou si a scazut tarifele pentru cele deja existente, cum ar fi abonamentul social sau serviciile de Internet.

Compania Romtelecom a lansat un nou abonament, numit ĄConfort Nelimitat", care permite clientilor convorbiri nelimitate in retea pentru 11,2 euro pe luna (37 de lei, fara TVA), a precizat ieri Georgios Ioannidis, directorul general al companiei.

Cei care vor prefera acest tip de abonament vor primi si o reducere a tarifelor pentru apeluri la numere de telefonie mobila cu 33%, pretul ajungind la 9 eurocenti pe minut fara TVA. Romtelecom sustine ca acest tip de abonament este cel mai ieftin din Europa, comparativ cu ofertele fostilor operatori monopolisti de telefonie fixa de pe continent. Compania a scazut si pretul abonamentului social cu un euro, la 3,9 euro pe luna, acesta fiind disponibil pensionarilor cu venituri de sub 180 de lei pe luna. Serviciul de Internet ClickNet (bazat pe tehnologie ADSL) oferit de Romtelecom se ieftineste, incepind de la jumatatea lunii iunie, cu 50%, ajungind la preturi cuprinse intre 7,5 euro si 39,5 euro pe luna, in functie de viteza dorita, in cadrul unei promotii pentru noii clienti ClickNet, care va lua sfirsit in august. Operatorul spune ca va efectua, de asemenea, si reduceri de tarife pentru clientii sai existenti la serviciile de Internet. Profitul net al Romtelecom a scazut anul trecut cu 34,9%. Compania spune ca in acest an are un buget de investitii de 200 de milioane de euro.