La un an dupa prima editie desfasurata la Moscova a marsului gay, cea de-a doua manifestare s-a soldat tot cu acte de violenta. Si in acest an, politia a intervenit cu intarziere, in final arestandu-i si pe agresori, si pe victime. Liderul Gay Pride,
La un an dupa prima editie desfasurata la Moscova a marsului gay, cea de-a doua manifestare s-a soldat tot cu acte de violenta. Si in acest an, politia a intervenit cu intarziere, in final arestandu-i si pe agresori, si pe victime. Liderul Gay Pride, Nikolai Alekseiev, deputatul rus de extrema-dreapta Aleksei Mitrofanov si mai multi deputati din tari europene s-au adunat in fata primariei din Moscova la ora 10.00. Alekseiev si un militant al unei miscari de opozitie au fost arestati. Deputatul german Volker Beck, care a mai fost atacat si in mai 2006, a fost batut din nou de nationalisti, ulterior fiind retinut de politie. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.