Centrul financiar Dubai International Financial Centre intentioneaza sa lanseze o emisiune de obligatiuni in conformitate cu legislatia islamica, care va fi intermediata de Deutsche Bank si Goldman Sachs, a declarat un oficial al Deutsche Bank. DIFC
Centrul financiar Dubai International Financial Centre intentioneaza sa lanseze o emisiune de obligatiuni in conformitate cu legislatia islamica, care va fi intermediata de Deutsche Bank si Goldman Sachs, a declarat un oficial al Deutsche Bank. DIFC va invita investitorii la prezentarile in capitala malaieziana Kuala Lumpur in perioada 28 mai - 5 iunie, a precizat seful diviziei Deutsche Bank cu operatiuni in Orientul Mijlociu, Geert Bossuyt. El nu a oferit informatii in legatura cu suma totala pe care DIFC vrea sa o imprumute de pe piata de obligatiuni.
Jucatorii din industria islamica de servicii financiare incearca sa profite de cererea tot mai mare din partea celor 1,2 miliarde de musulmani din toata lumea pentru investitii realizabile in conformitate cu principiile lor religioase. Cumparatorii obligatiunilor islamice nu primesc dobanzi, considerate drept camata in legislatia islamica.
Titlurile de valoare sunt structurate sub forma unor acorduri de distribuire a profitului sau de imprumut, avand la baza active fizice, declara Khalid Yousaf, directorul departamentului financiar care opereaza dupa principiile islamice la DIFC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.