Antrenorul reprezentativei de tineret a Romaniei a declarat, sambata, la reunirea lotului, ca spera la un debut bun al echipei in preliminariile Campionatului European din 2009 si la un eventual loc la barajul pentru ajungerea la turneul final.
Antrenorul reprezentativei de tineret a Romaniei a declarat, sambata, la reunirea lotului, ca spera la un debut bun al echipei in preliminariile Campionatului European din 2009 si la un eventual loc la barajul pentru ajungerea la turneul final.
"Speram sa fie un debut cu dreptul. E mai problematic pentru noi pentru ca incercam o revigorare a componentilor lotului dupa un sezon greu. Vom intalni un adversar de calibru in primul meci, Franta, cu multi componenti care au fost campioni europeni la juniori, dar ne vom juca sansa. Malta nu este un nume caruia sa nu-i dam importanta", a spus Sandoi. Acesta spera ca faptul ca multi dintre jucatori sunt odihniti, dupa ce nu au evoluat ca titulari in acest final de campionat, sa fie un avantaj pentru Romania in meciurile cu Franta (1 iunie, ora 21,45, la Brest) si Malta (5 iunie, ora 18, la Corradino). "Multi dintre jucatorii mei nu au terminat campionatul ca titulari si sper ca acest lucru sa se transforme intr-un avantaj pentru noi. Speram sa terminam pe un loc care sa ne duca la baraj. In amicalele pe care le-am disputat pana acum s-au pus bazele pentru a spera la doua rezultate pozitive in primele doua meciuri din preliminariile CE", a subliniat Sandoi. Adrian Ropotan, legitimat la Dinamo, spera ca Romania va obtine doua rezultate pozitive. "Este un avantaj pentru noi ca suntem inca in febra meciurilor. E un plus pentru noi, pentru ca motoarele nu s-au racit inca. Speram sa obtinem doua rezultate pozitive. Nu conteaza foarte mult numele adversarilor", a punctat Ropotan. Sandoi a convocat pentru meciurile cu Franta si Malta urmatorii 22 de jucatori: Pantilimon ("Poli" Timisoara), Tatarusanu (Gloria Bistrita) - portari; Scarlatache, Ropotan (ambii Dinamo), Scutaru, Torje (ambii "Poli" Timisoara), Ninu (FC National), Mardare (FC Vaslui), Sarghi (Otelul Galati), Al. Filip (FC Caracal), Sepsi (Gloria Bistrita), Tanase (FC Arges), V. Pacuraru (FC Farul), Garla (Univ. Craiova), Chiacu (Wisla Cracovia), Ioan Deac (CFR Cluj), Tincu, Palimaru (ambii Politehnica Iasi), Keseru (FC Nantes), Cigan (FC Sopron), Val. Simion (UTA) si B. Stancu (Unirea Urziceni). Dintre acestia, au fost invoiti de la prima zi de pregatiri Scutaru si Torje, ramasi la Timisoara pentru Cupa Romaniei, Chiacu, de la Wisla Cracovia, si Cigan, de la Sopron, ramasi la echipele de club si care urmeaza sa se alature lotului astazi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.