Inscrisa in premiera in preliminariile Euroligii gratie wild-card-ului oferit de CEV, reprezentativa masculina de volei a Romaniei a pierdut ambele meciuri sustinute, vineri si sambata, la Ploiesti, in fata valoroasei echipe a Turciei, cu 0-3 si 2-3.
Inscrisa in premiera in preliminariile Euroligii gratie wild-card-ului oferit de CEV, reprezentativa masculina de volei a Romaniei a pierdut ambele meciuri sustinute, vineri si sambata, la Ploiesti, in fata valoroasei echipe a Turciei, cu 0-3 si 2-3. Daca prima intalnire n-a avut istoric, tricolorii pregatiti de Cretu capotand mult prea usor, in schimb, in cel de-al doilea meci, echipa noastra a trecut aproape de o mare surpriza in fata unei grupari care anul trecut a jucat in Final Four-ul continental. Din pacate, lipsa de experienta si improvizatiile din centru, fortate de accidentarile lui Stancu si Birau, au facut ca Romania sa cedeze in cele din urma, in tie-break, cu 2-3 (27, -22, 22, -17, -12). De altfel, in decisiv, cu Lica in forma maxima, Romania a schimbat terenul in avantaj, scor 8-7, dar plusul de experienta al oaspetilor le-a adus acestora o noua victorie, obtinuta cu greu, dupa 139 de minute de joc efectiv. Reamintim ca Romania face parte din grupa C, alaturi de Turcia, Letonia si Slovacia, invingatoarea urmand sa obtina viza pentru turneul final din Portugalia. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.