Pe 2 decembrie 2005 procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au fost chemati in cartierul Pipera, pentru a cerceta imprejurarile in care un muncitor a fost gasit mort in interiorul unei vile. In urma unei anchete, procurorii au descope
Pe 2 decembrie 2005 procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au fost chemati in cartierul Pipera, pentru a cerceta imprejurarile in care un muncitor a fost gasit mort in interiorul unei vile. In urma unei anchete, procurorii au descoperit ca un individ necunoscut care incercase sa fure din respectivul imobil, in momentul in care a fost surprins de unul dintre lucratori l-a lovit pe acesta cu bestialitate in cap cu un topor. Criminalul purtase manusi si desurubase becurile din vila pentru a nu putea fi vazut. Cazul a fost inregistrat cu autor necunoscut, iar procurorii au prelevat 12 tipuri separate de probe pentru a fi analizate in laborator. Misterul crimei a fost dezlegat pe baza unor probe ADN prelevate de pe niste coji de seminte gasite la locul crimei. Potrivit Realitatea Tv, in urma cu o luna, cand au primit rezultatele probelor ADN, procurorii au revenit la cercul de suspecti pe care ii audiasera imediat dupa incident. Dupa ce au comparat rezultatele testelor genetice, anchetatorii au reusit sa-l identifice pe autorul crimei, un galatean care abia a implinit varsta majoratului si care avea deja o condamnare pentru furt. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.