Editia online Cotidianul (www.cotidianul.ro) a atins saptamina trecuta un nou record de audienta. Cotidianul.ro se apropie de 1,1 milioane de vizitatori lunar (peste 260.000 de vizitatori saptaminal).

Cu aceasta performanta, Cotidianul online se claseaza acum pe locul 7 in topul realizat de trafic.ro pentru site-urile de stiri si mass-media si pe locul 18 in totalul de peste 42.000 de pagini Internet contorizate de trafic.ro.

Pe segmentul site-urilor cotidienelor de calitate, Cotidianul.ro nu este depasit decit de evz.ro (locul 4) si devanseaza jurnalul.ro (locul 8), gandul.info (locul 9), ziua.net (13), adevarul.ro (14) si romanialibera.ro (16).

Performanta este cu atit mai notabila cu cit toate celelalte site-uri de ziare cu care Cotidianul concureaza direct (ziare de supercalitate) sau indirect (ziare de calitate) au fost relansate de curind, unele beneficiind chiar de campanii de promovare in acest sens.

Cotidianul.ro a surprins publicul in ultimele luni prin propuneri care tin cont de cele mai noi tendinte mondiale in domeniul publishingului online: o cantitate importanta de stiri, articole si comentarii publicate in exclusivitate pe Internet (cu un „virf" in weekendul referendumului, cind comentatorii Cotidianului au postat opinii si puncte de vedere intr-o actiune-maraton fara precedent in presa romaneasca), continut audio-video, documente publicate numai online etc.

De asemenea, ziarul a lansat recent, cu succes, blogurile Cotidianul (http://blog.cotidianul.ro/) si, la finalul saptaminii trecute, o inedita editie e-paper a Cotidianului pentru Weekend.