Unii dintre principalii actionari ai Iberia, care a devenit o tinta pentru preluari, doresc sa obtina o oferta mai buna pentru compania aeriana spaniola, care sa o depaseasca pe cea a fondului de investitii TPG, de 3,6 euro/actiune, au spus surse apr
Unii dintre principalii actionari ai Iberia, care a devenit o tinta pentru preluari, doresc sa obtina o oferta mai buna pentru compania aeriana spaniola, care sa o depaseasca pe cea a fondului de investitii TPG, de 3,6 euro/actiune, au spus surse apropiate afacerii, citate de Reuters, preluate de NewsIn. TPG actioneaza, pentru preluare, intr-un consortiu cu British Airways, care detin 10% din Iberia. Pe de alta parte, APAX Partners, companie de achizitii, negociaza cu Air France-KLM si Lufthansa o posibila oferta de preluare in valoare de 2,3 miliarde lire sterline pentru Iberia. Actiunile Iberia, care au urcat deja cu 40% in acest an, s-au apreciat cu 2,3%, pana la 3,93 euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.