"Cainii" s-au distrat la Focsani
Dinamo a invins cu 4-2 pe CSM Focsani, echipa care si-a asigurat promovarea in Liga a II-a, intr-un meci amical disputat joi seara la Focsani. Golurile echipei dinamoviste au fost reusite de Ad. Cristea (12), C. Munteanu (59), Paun (69) si Moti (89p), in timp ce pentru echipa focsaneana a marcat Curteanu (21, 56). Rednic (foto) a trimis in teren urmatorii jucatori: Romanovs - Sabo, Nitu, Moti, Pulhac - Vranjkovic, C. Munteanu, Ze Kalanga, Balace - Ad. Cristea, Danciulescu (au mai jucat Posteuca, Paun, Rata, Moise si Igor). Rednic a ramas placut impresionat de primirea facuta in orasul de pe Milcov. "Lumea ne iubeste si asta este un lucru bun. Multumesc celor care au venit la meci. Pentru noi s-a incheiat sezonul. Gata, nu vreau sa-i mai vad pe jucatori doua-trei saptamani!", a spus Rednic. Inaintea meciului, fiecare dinamovist a primit din partea conducerii lui CSM Focsani cate doua sticle de vin, personalizate cu sigla lui FC Dinamo. La partida
de la Focsani, care a fost arbitrata de Marius Martis, au asistat 10.000 de spectatori. (MIG)
Niculescu premiat de RRA
Radio Romania Actualitati a decernat ieri premiile sezonului 2006-2007 din Liga I, Claudiu Niculescu (Dinamo) fiind declarat cel mai bun jucator al campionatului. Niculescu a fost urmat in ancheta RRA de stelistul Dica (locul 2), de rapidistul Zicu si de portughezul Semedo, de la CFR (ambii pe locul 3). In ierarhia arbitrilor de centru s-a impus S. Coltescu, urmat de A. Constantin si de S. Corpodean. (MIG)
Dezmintire de la Nedelcu
Presedintele executiv al echipei de futsal Atletic Bucuresti, Vasile Nedelcu, a tinut sa precizeze ca nu a facut declaratii acuzatoare la adresa lui Valeriu Ionita, observatorul federal de la meciul de acum o luna cu CIP Deva, din deplasare. Conform unei stiri a agentiei de presa Mediafax, preluata si de ziarul Ziua pe data de 9 mai, Nedelcu ar fi spus: "A fost jaf la drumul mare in momentele cheie ale jocului. Ionita a stat pe toata durata partidei langa banca de rezerve a Devei de unde a dat indicatii arbitrilor". Ieri, Nedelcu a precizat: "Nu am declarat nimic din cele de mai sus si rog sa se publice aceasta dezmintire". (MIG)