Partidul Liberal Democrat vrea alegeri anticipate pentru iesirea din criza politica.

Delegatia Permanenta a PLD a decis ieri, printr-o rezolutie, ca "singura solutie reala" pentru iesirea din criza este organizarea d


Partidul Liberal Democrat vrea alegeri anticipate pentru iesirea din criza politica.

Delegatia Permanenta a PLD a decis ieri, printr-o rezolutie, ca "singura solutie reala" pentru iesirea din criza este organizarea de alegeri parlamentare anticipate. In acelasi document, PLD isi exprima disponibilitatea de a guverna intr-o alianta de centru-dreapta. In rezolutia prezentata de presedintele liberal democrat, Theodor Stolojan, PLD a constatat ca "reformele din Romania sint practic blocate de cinci luni" si ca exista "un atac concertat" asupra activitatii Departamentului National Anticoruptie si a Parchetului General. In opinia PLD, atacul e purtat de partidele politice "care au fost delegitimate" de referendumul din 19 mai. Rezolutia PLD afirma decizia partidului de a participa la guvernare, doar intr-o alianta de centru-dreapta, rezultata in urma "alegerilor parlamentare anticipate sau la termen". PLD vrea sa fie asigurata "continuitatea curentului liberal de dreapta in Romania in perspectiva anticipatului colaps al PNL".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.