Un elev a cazut de la etajul 9, din garsoniera unei profesoare despre care colegii spun ca i-ar fi fost iubita.

Bogdan Costache (18 ani) a murit, joi, dupa a cazut de la etajul noua al blocului in care locuia Corina Vasile (25 de ani), profesoara cu care facea medidatii la limba romana. Tragedia s-a produs in cartierul Turda din Bucuresti, cu putin inainte de ora 14.00. Baiatul avea inca ghizdanul in spate si a murit pe loc. "Din cite stiu, profesoara ar fi spus ca baiatul s-a dus direct la balcon si s-a aruncat. Iar parintii baiatului cu parintii ei cica se cunosc, ca sunt prieteni de familie. Mai multe nu stiu, dar astept date suplimentare de la directorii celor doua licee si de la politie" , spune Cristian Alexandrescu, seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Mai multi colegi de-ai lui Bogdan sustin ca cei doi ar fi avut o relatie si ca isi faceau chiar planuri impreuna. El se invoia frecvent de la ore pentru a o vizita, ne-au mai colegii. Pe de alta parte, Corina Vasile este casatorita. Bogdan era elev in clasa a 12-a la liceul Grivita si o cunostea pe Corina de anul trecut, cind aceasta i-a fost profesoara. Ulterior, ea s-a transferat la liceul Lucian Blaga.

La momentul tragediei, elevul trebuia sa fie la cursuri, insa s-ar fi invoit. "Este treaba scolii daca elevul s-a invoit de la ultima ora pe motiv ca ar avea meditatii. Si oricum este greu de dovedit, pentru ca daca il iau la rost pe profesorul in cauza, el poate sa-mi spuna ca s-a invoit ca il durea capul sau ca ii era rau. Doar nu a facut cerere" , a mai spus Alexandrescu.

Despre Bogdan, directoarea adjuncta a liceului Grivita, Florica Matei, povesteste ca era un copil normal, care facea sport (fotbal n.red.) si era olimpic la engleza. Directoarea isi aminteste si de profesoara Corina Vasile, despre care spune ca era un model, avea foarte multe activitati extrascolare si se intelegea foarte bine cu copiii, cu care mergea la teatru si in excursii. La rindul lor, colegii lui Bogdan il descriu drept foarte vesel si sociabil.

Vineri, reporterii televiziunilor si ai ziarului Cotidianul i-au asteptat pe sotii Vasile sa se intoarca acasa, insa acestia nu au aparut.