Grupul Google a lansat un nou serviciu ce permite utilizatorilor sa caute informatii in peste 12 limbi, informatia gasita fiind apoi tradusa in limba aleasa de utilizator, relateaza AFP, preluata de NewsIn. Aceste serviciu de traducere online va face
Grupul Google a lansat un nou serviciu ce permite utilizatorilor sa caute informatii in peste 12 limbi, informatia gasita fiind apoi tradusa in limba aleasa de utilizator, relateaza AFP, preluata de NewsIn. Aceste serviciu de traducere online va face din Internet "un instrument universal", a declarat Udi Manber, un inalt responsabil al Google. Limbile incluse in acest serviciu sunt franceza, araba, engleza, germana, italiana, japoneza, coreeana, portugheza, rusa, spaniola si o versiune simplificata a limbii chineze. In timp, Google va majora numarul de limbi, extinzandu-se astfel si capacitatea serviciului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.