Franta isi permite o pauza in planul de reducere a deficitului bugetar, pentru a finanta programul de diminuare a impozitelor, in vederea accelerarii cresterii economice, a declarat ministrul Conturilor Publice, Eric Woerth, citat de Reuters, preluat
Franta isi permite o pauza in planul de reducere a deficitului bugetar, pentru a finanta programul de diminuare a impozitelor, in vederea accelerarii cresterii economice, a declarat ministrul Conturilor Publice, Eric Woerth, citat de Reuters, preluata de Mediafax.
"Ne putem acorda o pauza in reducerea deficitului, mentinand nivelul din 2006, daca acesta este pretul pentru o reforma fiscala reala", a afirmat Woerth. Premierul Francois Fillon a aratat ca Guvernul intentioneaza sa obtina aprobarea pentru un program amplu de reforme, in cadrul unei sesiuni parlamentare extraordinare, in aceasta vara, pentru a realiza un "soc" economic, care sa accelereze dezvoltarea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.