Conducerea clubului Otelul Galati a organizat ieri un spectacol pentru retragerea jucatorului Viorel Tanase, inainte de meciul cu Poli Iasi, din ultima etapa a Ligii I. Astfel, inaintea partidei a avut loc un meci demonstrativ intre selectionatele ju
Conducerea clubului Otelul Galati a organizat ieri un spectacol pentru retragerea jucatorului Viorel Tanase, inainte de meciul cu Poli Iasi, din ultima etapa a Ligii I. Astfel, inaintea partidei a avut loc un meci demonstrativ intre selectionatele jurnalistilor si artistilor, castigat de cei din urma cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Andrei Stefanescu si Adrian Enache. Din selectionata artistilor au facut parte printre altii: Aurelian Temisan, Adrian Enache, Andrei Stefanescu, Kamara sau Victor Yila. Din nationala jurnalistilor a facut parte si Adrian Oprisan, fost component al echipei Sportul Studentesc. Viorel Tanase, ultimul "mohican" din trupa care mergea doi ani la rand in Cupa UEFA in anii '90, s-a retras intr-un mod deosebit, el reusind sa marcheze la ultima sa aparitie oficiala ca fotbalist, golul de 3-0 in meciul cu Poli Iasi. La finalul partidei cu Poli Iasi, spectatorii galateni, care au sarbatorit si calificarea in Cupa UEFA Intertoto, au fost delectati cu un un spectacol sustinut de o trupa de majorete, urmat de un concert in care au cantat Alb-Negru, Blue Ice, Adrian Enache, Victor Yila si Aurelian Temisan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.