Astfel, tatuajul de pe bratul stang al Angelinei Jolie este format din patru randuri care reprezinta coordonatele geografice internationale ale locurilor de nastere ale celor patru copii ai sai: Cambodgia, de unde a fost adoptat Maddox, in varsta de
Astfel, tatuajul de pe bratul stang al Angelinei Jolie este format din patru randuri care reprezinta coordonatele geografice internationale ale locurilor de nastere ale celor patru copii ai sai: Cambodgia, de unde a fost adoptat Maddox, in varsta de cinci ani, Etiopia, de unde a fost adoptata Zahara, in varsta de doi ani, Namibia, unde starul din "Tomb Rider" a dat nastere fetitei sale si a lui Brad Pitt, Shiloh, in mai 2006, si Vietnam, de unde a fost adoptat micul Pax Thien, in varsta de trei ani si jumatate. "Majoritatea tatuajelor Angelinei sunt destul de discrete, dar aceste coordonate geografice iti atrageau atentia", a declarat un martor la Festivalul de film de la Cannes. Noul tatuaj a fost realizat in locul in care Angelina a avut tatuat numele fostului sau sot, actorul Billy Bob Thornton, si un dragon chinezesc. Dupa ce si-a scos acest tatuaj, Angelina a declarat ca nu va mai fi niciodata "atat de idioata" incat sa-si tatueze numele unui barbat pe corp. Acesta este cel de-al 13-lea tatuaj cu care Jolie si-a impodobit corpul. Starul mai are tatuata litera M pe o palma, un tribut adus mamei sale, Marcheline Bertrand, care a murit la inceputul acestui an. Deasupra acestui tatuaj, Jolie are tatuata o rugaciune budista scrisa in dialectul khmer pentru Maddox si un citat din Tennessee Williams, "O rugaciune pentru sufletele salbatice inchise in colivii". Aflata la Cannes pentru premiera celui mai recent film al sau, "A Mighty Heart", care prezinta povestea jurnalistului Daniel Pearl asasinat in 2002, Jolie a anuntat ca va lua o pauza de un an in cariera pentru a se ocupa de copii, dupa ce-si va incheia contractele actuale. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.