Grupul petrolier rus Rosneft intentioneaza sa depaseasca rivalul Lukoil in ceea ce priveste productia de petrol, pana in luna iulie a anului curent, a declarat adjunctul Rosneft, Sergei Kudryashov, informeaza agentia Itar-Tass, preluata de NewsIn. Mo
Grupul petrolier rus Rosneft intentioneaza sa depaseasca rivalul Lukoil in ceea ce priveste productia de petrol, pana in luna iulie a anului curent, a declarat adjunctul Rosneft, Sergei Kudryashov, informeaza agentia Itar-Tass, preluata de NewsIn. Momentan, productia de petrol a Rosneft se ridica la 240.000 tone de petrol pe zi, insa compania planuieste sa atinga nivelul de 250.000 tone pe zi pana in luna iulie, a declarat responsabilul rus. Kudryashov a tinut sa precizeze ca productia anuala a Rosneft va depasi nivelul de 90 milioane tone in 2007, iar pana in anul 2015, compania doreste sa atinga nivelul record de productie anuala de 140 milioane tone.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.