Compania Neogen, proprietarul portalului neogen.ro, si-a extins activitatea in Republica Moldova, prin achizitia site-ului Faces.md, unde pot fi gazduite pagini personalizate si care are peste 100.000 de utilizatori inregistrati, dupa ce si-a dezvolt
Compania Neogen, proprietarul portalului neogen.ro, si-a extins activitatea in Republica Moldova, prin achizitia site-ului Faces.md, unde pot fi gazduite pagini personalizate si care are peste 100.000 de utilizatori inregistrati, dupa ce si-a dezvoltat reteaua in 2005 in Serbia si in Bulgaria. Tranzactia a fost finalizata la inceputul saptamanii, se arata intr-un comunicat al companiei.
Neogen nu precizeaza valoarea tranzactiei, mentionand ca cele doua parti s-au angajat sa pastreze confidentialitatea asupra termenilor financiari ai acordului.
Potrivit sistemului de monitorizare a traficului din R. Moldova, super.md, site-ul Faces.md este cel mai vizitat, la mare distanta de celelalte pagini din clasament.
Neogen a deschis deja o reprezentanta la Chisinau, unde sunt angajati aproximativ 15 programatori. De asemenea, firma are birouri in Serbia si in Bulgaria, la care se adauga cele doua din Romania, la Bucuresti si la Targu Mures, unde este sediul central. Personalul Neogen se ridica la aproape 80 de angajati. In Serbia, Neogen detine site-ul specializat in prietenii/matrimoniale Poljubac.com, care are peste 200.000 de utilizatori inregistrati, iar in Bulgaria firma a preluat o companie locala si a lansat un serviciu de recrutare de personal si de fotografii.
Neogen detine in Romania mai multe site-uri, printre care neogen.ro, bestjobs.ro si noi2.ro, cu un trafic, in ansamblu, de 831.000 de vizitatori unici pe zi de-a lungul unei saptamani, conform Trafic.ro. Firma Neogen a fost infiintata in anul 2000, sub numele Rogenerator.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.