"Bucurestiul risca sa se vada in situatia ca restul statelor membre sa voteze in viitoarele luni o suspendare a drepturilor sale in Uniune tocmai pentru ca nu a facut suficiente progrese in lupta impotriva mitei" - El Pais
Vorba analistului
"Un presedinte de republica democratica nu se poate comporta dupa cheful si capriciile unui sef de depozit de lemne sau presedinte de CAP" - Bedros HORASANGIAN.
Sindicate intransigente
Blocul National Sindical (BNS) respinge ideea liberalizarii totale a pietei muncii propusa de ministrul Muncii, Paul Pacuraru.
Traducere pentru Stancev
Curtea de Apel Bucuresti a dispus ieri traducerea in limba bulgara a rechizitoriului prin care a fost trimis in judecata consultantul international Stamen Stancev.
Preferinte imobiliare
Majoritatea investitiilor imobiliare din provincie se concentreaza pe segmentul de retail, in timp ce, in Bucuresti, dezvoltatorii prefera birourile si locuintele.
Nursultan Nazarbaev, presedinte pe viata
Presedintele kazah si-a asigurat sederea in functie pe termen nelimitat, prin promulgarea unor amendamente vizand eliminarea restrictiilor referitoare la numarul maxim de mandate.
Tratative fara Hrebenciuc
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a sustinut ca excluderea lui Hrebenciuc de la discutiile cu PD si PNL reprezinta o mare greseala. Alt mare absent va fi Iliescu.
O gafa a presedintelui
"Stencil-ul - Plec in 5 minute - nu e impotriva lui Basescu, puncteaza doar o gafa a presedintelui" - Dumitru Gorzo.
Pericolul distrugerii democratiei
"O propozitie de genul <<toti cei din Parlament sunt corupti>> poate distruge o democratie. Iar un politician responsabil nu ar trebui sa spuna astfel de propozitii" - Matthias Platzeck.
Adomnitei la fel ca Hardau
Raportul privind frauda de la Universitatea de stat din Pitesti a fost tinut la sertar si de fostul ministru al Educatiei, Mihail Hardau
Alexander Hausvater despre lucrul cu actorii
E foarte important cand lucrezi cu un actor sa-l prinzi intr-un moment bun din viata lui.
De Niro acuzat de frauda
Actorul a intentat proces unei firme de asigurari care l-a acuzat ca a ascuns detalii legate de starea sa de sanatate.
Dimineata de dupa
Sociologul Jean-Claude Kaufmann lanseaza cartea "Prima dimineata de dupa. Cum incepe o poveste de dragoste" (Humanitas) azi la Bucuresti (Carturesti, orele 18.00)
Finala de 100 de milioane de euro!
Analistii au apreciat ca invingatoarea de diseara va avea, pe termen lung, un castig de 100 de milioane de euro, din bilete, sponsorizari, drepturi tv si cresterea valorii jucatorilor.
Sarbatoare la Cluj
Conducerea lui CFR va organiza dupa meciul cu Farul o festivitate pentru a celebra clasarea pe podium, care asigura participarea in cupele europene.