Ce-si face omul cu mana lui... Jochen Ranstett (56 de primaveri), si sotia personala - Maria (ceva mai juna...), s-au dotat corespunzator cu accesorii din piele, mai mult sau mai putin naturala, si-au pus catuse si s-au legat de pat. Dupa ce s-au
Ce-si face omul cu mana lui... Jochen Ranstett (56 de primaveri), si sotia personala - Maria (ceva mai juna...), s-au dotat corespunzator cu accesorii din piele, mai mult sau mai putin naturala, si-au pus catuse si s-au legat de pat. Dupa ce s-au jucat un timp a€žde-a mama si de-a tata", cei doi nebunatici din Weiden s-au gandit, de buna voie si nesiliti de nimeni, ca o lecuta de odihna nu le-ar strica.  CAPTIVIS. Usor de zis, imposibil de facut. Si asta pentru ca, dusi de val, Jochen si consoarta au pierdut cheia ce le-ar fi permis sa se elibereze, relateaza Rompres citand site-ul Ananova. Cum nu aveau la indemana nici un instrument pentru taiat metale, cei doi au renuntat sa se mai chinuie si, mai de voie, mai de nevoie, au chemat pompierii. Noroc mare ca telefonul mobil al sotului se afla langa patul conjugal. a€žA fost foarte jenant. Am vrut sa incercam ceva diferit si am ajuns in aceasta situatie. Chiar a trebuit sa fim dusi la spital pentru ca ni se umflasera incheieturile de la maini", a declarat una dintre victime. Adevarat graiesc cei care ii considera pe nemti cei mai aplicati cetateni ai Europei Unite. Vorba ceea: ori la bal, ori la spital.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.